Nieuwsbrief TCLeerbroek

Zomertrainingen 2017

Voor we het weten zijn we al weer toe aan de zomertrainingen van 2017

 

De eerste week van april willen wij gaan starten met de zomertrainingen op uw vereniging!

   

Wilt u uw backhand, service, slice of topspin verbeteren deze zomer en helemaal klaar zijn voor de toernooien, clubkampioenschappen of competitie, dan kunt u weer inschrijven voor de zomertrainingen, als team, als groep of alleen.... het kan allemaal!

 

Vanaf 20 maart aanstaande beginnen wij met de indeling. Zorgt u dat uw inschrijving dan bij ons binnen is? Dan kunnen wij zoveel mogelijk rekening houden met uw wensen.

 

Inmiddels werken we nu al een jaar met het huidige inschrijfpakket en dit bevalt ons en de klant goed. Gaat u voor het eerst inschrijven voor tennistraining? Op het moment dat u op Inschrijven voor tennisles klikt zal u in een andere omgeving komen, waar u de eerste keer al uw gegevens moet opgeven en een inlog naam aanmaakt. Hierna kunt u zich inschrijven. Klik hier om u in te schrijven Heeft u al een account dan kunt u inloggen met uw e-mail adres en het door u gekozen wachtwoord. Bij inschrijving kunt u de gegevens van vorige keer ophalen, zodat u de gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen.

 

Vanuit het programma kan ook de indeling worden gemaakt, kunnen wij u eenvoudig op de hoogte houden van het eventueel uitvallen van lessen door weersomstandigheden, vakanties etc.. U kunt hier ook zien wanneer de trainingen worden gegeven en wanneer u eventueel een training heeft gemist. Daarom is het ook belangrijk dat u zich via het pakket inschrijft.

Ook uw factuur ziet u in uw account, en de betaling gaat per automatische incasso.

 

Deze zomer kan er per maand betaald worden; de prijzen zijn ook per maand aangegeven bij de diverse pakketten. Bij het pakket van 18 trainingen kan er in 6 maanden betaald worden, april, mei, juni, juli, augustus en september.

 

Op verzoek zullen wij deze zomer een proef starten met de pakketten van 9 trainingen.

De pakketten van 18 trainingen hebben voorrang op de pakketten van 9 trainingen. Waarom? Zodat de trainingstijd van de klanten niet na een half seizoen anders wordt.

De pakketten van 9 trainingen bestaan uit twee periodes; periode 1 vallen de trainingen in april, mei en juni en bij periode 2 vallen de trainingen in juli, augustus en september.

 

Schrijft u zich in als groep? Let dan goed op dat de hele groep hetzelfde pakket kiest!

 

Bij uw vereniging zal de volgende trainer staan, indien nodig kan het zijn dat er trainers bij komen:

Met vriendelijke groet,
BAS TENNIS ACADEMY

Debby de Paauw van Reenen
administratie@Bas-ta.nl

« Terug