Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief november 2016

 logo

 Nieuwsbrief november 2016

 

Algemene ledenvergadering van 9 november. We zijn blij met de ruime opkomst op de ALV en de positieve inbreng in de vorm van voorstellen en initiatieven daarbij van de leden. Uiteraard met name met het feit dat we twee nieuwe bestuursleden hebben kunnen benoemen: Riet Sagius en Mark Bel, die respectivelijk als voorzitter en bestuurslid technische zaken zitting nemen in het bestuur. Dit brengt het aantal bestuurleden weer naar 5, waarbij wel gezegd moet worden dat de secretaris, Lianne Wisse heeft aangegeven te willen stoppen in de loop van 2017. In ieder geval is het bestuur van plan om samen met de leden de club weer bol te doen staan met activiteiten!!

Jeugduurtjes. Zoals eerder gezegd zijn de jeugduurtjes permanent teruggebracht naar een uur van 19.00 - 20.00 uur op woensdagavond. Naast Edwin zullen ook John Keppel en Thijs den Hartog deze jeugduurtjes gaan verzorgen. Dus aan alle jeugdleden de oproep: kom en je kan altijd een keer een vriendje of vriendin meenemen....  

Sinterklaasavond. Op 30 november vieren we met de jeugd weer Sinterklaasavond van 19.00 - 20.00 uur. We trekken lootjes op 16 nov. Mocht je 16 november niet kunnen, maar toch mee willen doen op 30 november kan je dit doorgeven met een mailtje naar : secretariaat@tcleerbroek.nl. 

Jeugdevent. Er wordt een jeugdevent georganiseerd op donderdagmiddag 29 december, hou deze middag alvast vrij. Nadere info volgt!

Schooltennis met basisschool Nieuwland. Op woensdagmorgen 9 november zijn er ruim 70 kinderen van de basisschool Nieuwland geweest, die onder leiding van tennisschool BAS-TA kennis gemaakt hebben met tennis. Uiteraard hopen we dat deze kennismaking gaat leiden tot een lidmaatschap, hiervoor heeft de club in samenwerking met BAS-TA een aantrekkelijke aanbieding gedaan.

Voorjaarscompetitie. Tot op heden hebben we waarschijnlijk twee teams in de voorjaarscompetitie, een mixteam op zaterdag en op dinsdag een damesteam. Zijn er nog leden die een team willen vormen of mee willen doen, meld je dan aan. Informatie over de voorjaarcompetitie is te vinden op: http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie/. Wacht niet te lang met aanmelden! Dus wil je competitie spelen meld je dan even aan als team of individueel. Voor de senioren bij Jan den Hartog en voor de junioren bij Chris Keppel. 

De tennisbond (KNLTB) heeft voor 2017 initiatief genomen om nog meer competitievormen aan te bieden: http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/competitie-nieuwe-stijl/. Hierbij is het mogelijk op andere momenten, dagen etc. te kunnen spelen. De drie nieuwe competitievormen zijn: De "8&9-competitie", een "Zomeravondcompetitie" en de "Onder35 Competitie". Kijk op de website van de knltb naar deze vormen en heb je belangstelling, meld het dan aan bij de verenigingscompetitieleider.

Najaarscompetitie. De najaarscompetitie is inmiddels voorbij. Het enige team wat mee heeft gedaan namens onze club, het mix-team heeft op 22 oktober het kampioenschap op eigen kracht binnengesleept door de laatste wedstrijd met 5-0 te winnen. De resultaten zijn te zien op de website.

Wintercompetitie. De wintercompetitie is gestart. Iedere woensdag vanaf 20.00 uur kunnen senioren en junioren (vanaf 12 jaar) wedstrijden spelen. De indeling is gemaakt tot het einde van 2016. Opgeven voor de periode hierna kan via het formulier op de website. 

TCLeerbroek bij "Beleef Leerbroek". Op 18 november is er in het dorpshuis te Leerbroek van 16.00 - 21.00 uur "Beleef Leerbroek". Hier presenteren zich verenigingen, plaatselijke ondernemers uit en rondom Leerbroek. De TCLeerbroek zal hier ook aanwezig zijn om zich te presenteren. Er zal geflyerd worden voor ledenwerving. De jeugd kan envelop trekken met leuke prijsjes. 

November 2016 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug