Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief oktober 2016

 logo

 Nieuwsbrief oktober 2016

 

Algemene ledenvergadering op 9 november. In de nieuwsbrief van juni 2016 was te lezen dat de algemene ledenvergadering is verplaatst naar het najaar, dit is o.a. gedaan omdat er geen leden bereid gevonden zijn om het bestuur te versterken, dat is een zorgelijke situatie voor het voortbestaan van de vereniging! Het bestuur bestaat nu nog maar uit 3 leden, maar onlangs heeft ook de secretaris aangeven te willen stoppen vanaf begin 2017. Wil je meer informatie, meld je dan bij een van de bestuursleden: Janny de Jong, Sonja Haag of Lianne Wisse. Qua taken gaat het om het voorzitterschap, sponsorcommissie, jeugdcommissie, de technische-commissie (competitie en toernooien) en ook het secretariaat.

WIE STAAN ER OP EN GAAN HUN STEENTJE BIJDRAGEN? 

In de ALV zal uiteraard ook de status van de plannen voor de vervanging van de banen en de financiele situatie (2015) van de vereniging worden toegelicht. De agenda en het verslag van de ALV 2015 zijn binnenkort te vinden op de website.

Jeugduurtjes. Vanwege een andere werkkring, heeft Bennie van Es aangegeven te moeten stoppen met de jeugduurtjes. Uiteraard is dat jammer, maar bij deze bedanken we Bennie voor alle uurtjes dat hij met onze jeugd op de baan heeft gestaan. Gelukkig gaat Edwin den Besten door, maar wel zullen we een aantal dingen gaan aanpassen:

  • De jeugduurtjes van 19.00 - 20.00 uur en 20.00 - 21.00 uur worden samengevoegd en voortaan van 19.00 - 20.00 uur zijn!
  • We zoeken een oplossing om Edwin te ondersteunen, daarover later meer.   

De komende twee weken is er geen jeugduurtje. Komende woensdag is dat omdat Edwin verhindert is, de week erna is het herfstvakantie en dan is er geen jeugduurtje.  

 

Ledenaantal daalt, wat doen we eraan? De afgelopen jaren zien we vooral bij de jeugd het ledenaantal behoorlijk afnemen. Aan de andere kant komen er nauwelijks nieuwe leden bij, dus hebben een aantal leden op verzoek van het bestuur nagedacht over een aantal activiteiten om nieuwe leden aan te trekken, maar ook om bestaande leden "vast" te houden. Binnenkort volgt er meer informatie.....

 

Voorjaarscompetitie. De voorjaarscompetitie is nog ver weg, maar half november dus over anderhalve maand moeten we al weer teams opgeven bij de KNLTB. Wil je competitie spelen meld je dan even aan als team of individueel. Voor de senioren bij Jan den Hartog en voor de junioren bij Chris Keppel. 

 

Najaarscompetitie. De najaarscompetitie loopt nog volop. Helaas hebben we dit jaar maar één team, een MIX-team. De eerste resultaten zijn bemoedigend, dus wellicht kunnen we op de laatste speeldag 22 oktober een kampioensteam in de bloemetjes zetten.  De resultaten zijn te zien op de website.

 

Wintercompetitie. Vanaf begin november organiseren we de wintercompetitie weer. Iedere woensdag vanaf 20.00 uur kunnen senioren en junioren (vanaf 12 jaar) wedstrijden spelen. Opgeven kan via het formulier op de website. Er komt nog een aparte mailing over.


 

Oktober 2016 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug