Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Juni 2016

 logo

 Nieuwsbrief Juni 2016

 

 

 

Jeugduurtjes tot de zomervakantie. Tot de zomervakantie zijn er in de maand juni nog vier woensdagen waarop Bennie en Edwin de jeugduurtjes organiseren. Op 8, 15, 22 en 29 juni zijn jullie van harte welkom om met de andere jeugdleden je uit te leven op de tennisbaan. Op de eerste woensdag van juli is het Versluis Optiek Opentoernooi en daarna is het zomervakantie, dus kom nog een paar keer lekker tennissen! 

 

Voorjaarscompetitie. De voorjaarscompetitie is bijna voorbij, nog een speeldag. Er zijn dit jaar geen kampioenschappen te vieren, wel hebben alle teams zich kunnen handhaven, wat ook een prestatie op zich is. De indeling, uitslagen en standen zijn op onze website te zien.

 

Versluis Optiek Opendubbel toernooi. Eind juni organiseren we weer het Versluis Optiek Opendubbel toernooi. Traditie getrouw een toernooi met veel deelnemers, mooi weer, gezelligheid en veel strijd op de banen, een leuke feestavond met buffet etc. Ook beginners kunnen meedoen, dus schrijf je in via http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=02939F4A-B617-4270-B7A4-0C1C0C60C05C of mail naar tcleerbroek@gmail.com voor meer informatie. De eerste 19 deelnemens hebben zich al ingeschreven, dus wacht niet te lang met inschrijven. We rekenen op veel deelnemers van onze eigen vereniging.

 

Najaarscompetitie. Hoewel de voorjaarscompetitie nog doorloopt moeten we voor 6 juni de teams die mee willen doen aan de najaarscompetitie al opgeven. Heb je interesse om met een aantal clubgenoten mee te doen, geef dit dan uiterlijk 5 juni door aan de verenigingscompetitieleider (VCL) via vcl@tcleerbroek.nl.  De Najaarscompetitie wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld (zeven speeldagen).

 

Bestuurssamenstelling en dringende oproep. In de jaren is diverse keren een dringende oproep gedaan om versterking van het bestuur. Op dit moment bestaat het bestuur uit 3 personen en is er dus dringend behoefte is aan versterking! Heb je interesse of behoefte aan meer informatie, meld je dan even bij een van de bestuursleden: Janny de Jong, Sonja Haag of Lianne Wisse. Qua taken gaat het om het voorzitterschap, sponsorcommissie, jeugdcommissie en de technischecommissie (competitie en toernooien).

 

Algemene ledenvergadering. De algemene ledenvergadering is door het bestuur verplaatst naar het najaar, dit is o.a. gedaan vanwege het feit dat er nog steeds geen leden bereid gevonden zijn om het bestuur te versterken, dat is een zorgelijke situatie voor het voortbestaan van de vereniging! In de ALV zal uiteraard ook de status van de plannen voor de vervanging van de banen en de financiele situatie (2015) van de vereniging worden toegelicht. De precieze datum volgt binnenkort.

 

 

Juni 2016 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug