Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief November 2015

 logo

 Nieuwsbrief November 2015

 

De clubkampioenschappen zijn afgelopen, de wintercompetitie is onlangs gestart en ook de wintertraining op dinsdag loopt weer. Ook voor volgend jaar zijn we al aan het nadenken over de activiteiten vandaar deze mail.

  • Nieuws van de Tennisschool: Tennisschool V&P heet voortaan Bas-ta. Met deze naamsverandering hebben we ook meteen een nieuwe look and feel. En daar zijn wij best wel een beetje trots op! Natuurlijk gaan wij door op dezelfde basis vol enthousiasme. Wij zijn een professionele tennisschool die staat voor individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Ontwikkeling en spelplezier van haar leden staat bij Bas-ta hoog in het vaandel. Maar niets wordt beter van stilstand, dus ook wij blijven ons ontwikkelen. Om alsmaar beter te worden in dat wat ons drijft: het u zo goed mogelijk naar de zin maken. Of dat nou de hoogst mogelijke prestaties betreft, of nou juist zo veel mogelijk gezelligheid in een sportieve atmosfeer. Bas-ta begrijpt dat uw wens centraal staat en speelt daar met alle mogelijkheden die haar gegeven zijn op in. Zie verder de website: www.Bas-ta.nl.

 

  • Wintercompetitie. De wintercompetitie is begin november gestart op woensdagavond. De indeling is gemaakt voor de eerste helft van de wintercompetitie, maar voor de tweede helft (vanaf januari) kan iedereen zich nog opgeven via dit formulier.

 

  • Inschrijving voorjaarcompetitie. Voor 10 december moeten de ploegopgave voor de voorjaarscompetitie worden ingevoerd. Betekent dat we uiterlijk 9 december de opgave willen hebben. Graag van alle aanvoerders van de huidige teams een bericht of ze volgend jaar weer mee willen doen en zo in welke categorie. Het zou leuk zijn als er weer een of meerdere nieuwe teams zich aanmelden. Informatie over de voorjaarscompetitie is te vinden op de website van de KNLTB www.knltb.nl of kan opgevraagd worden bij de verenigingscompetitieleider via email:  j.denhartog@hetnet.nl.

 

  • Bestuursleden gezocht!  Zoals bekend is het bestuur al geruime tijd niet voltallig. Dit betekent dat de huidige bestuursleden samen met de nodige vrijwilligers lopende zaken wel regelen, maar bij 3 bestuursleden is absoluut te weinig voor de langere termijn. Daarom nogmaals met klem het verzoek aan jullie om je aan te melden voor een van de functies binnen het bestuur!

 

 

November 2015 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug