Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief September 2015

 logo

 Nieuwsbrief September 2015

 

Er staan voor de komende periode weer een aantal activiteiten op de kalender, maar zonder inschrijvingen wordt het wel lastig, dus schrijf je in!

  • Tennislessen door V&P. De lessen voor het zomerseizoen zitter er bijna op. De inschrijving voor de winterr loopt al. Zie de bijgevoegde flyer. Bastiaan de Pauw verzorgt namens de Tennisschool V&P ook vanaf oktober wekelijks de wintertraining op dinsdag. Inschrijfformulier via http://www.tennisschoolvenp.nl/trainingen/lid-worden/ en inschrijven z.s.m.

 

  • Tennisjeugd dag 21 oktober.  In de herfstvakantie willen we voor de jeugdleden een tennisdag organiseren op 21 oktober van 11.00 - 15.00 uur. We gaan uiteraard tennissen (wedstrijdjes, round-the-court, etc.), maar ook zorgen we tussen de middag voor pannenkoeken en drinken. De deelname is gratis, wel voor 20 oktober opgeven via email sonjahaag@hotmail.com of lever het antwoordstrookje in bij het jeugduurtje. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee! We maken er een gezellige en sportieve middag van!

     

  • Clubkampioenschappen. Dit jaar zijn de clubkampioenschappen in de tweede helft van oktober. Er kan weer om de titels gestreden worden in de Dames- en Herenenkels, de Dames- en Herendubbels en tenslotte de Gemengddubbel. Vanwege de najaarscompetitie zal er niet op zaterdag gespeeld kunnen worden. De precieze data zijn maandag 19 t/m vrijdag 30 oktober. Aanmelden kan via toernooi.nl of via een email naar tcleerbroek@gmail.com. Wil je dubbelen, maar heb je geen partner, geen probleem dan zoeken we iemand op. Tot op heden hebben 10 leden voor 15 inschrijvingen gezorgd, dus geef je alsnog op. Opgeven voor 16 oktober! Finaleavond in principe op vrijdag 30 oktober!

 

  • Wintercompetitie. De wintercompetitie start direct na de clubkampioenschappen in november, weer op woensdagavond. Zoals gebruikelijk wordt eerst de eerste helft van de wintercompetitie ingedeeld en we hopen uiteraard dat de tendens dat er steeds meer leden mee gaan doen zich doorzet. Ook de jeugd vanaf 12 jaar kan zich opgeven. Opgave kan via dit formulier.

 

 

 

 

September 2015 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug