Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief augustus 2015

 logo

 Nieuwsbrief Augustus 2015

 

Activiteiten komende maanden.

  • Tennislessen door V&P. De lessen voor het zomerseizoen lopen nog even door, maar in de loop van september is het ook weer mogelijk om je op te geven voor de wintertrainingen, die in oktober gaan starten. Bastiaan de Pauw verzorgt namens de Tennisschool V&P de wekelijks training op dinsdag. Inschrijfformulier via http://www.tennisschoolvenp.nl/trainingen/lid-worden/ en inschrijven voor 1 oktober.

 

  • Jeugduurtjes. Vanaf aanstaande woensdag 26 augustus weer wekelijks (behalve in de schoolvakanties) op woensdag van 19.00 - 21.00 uur. Er worden allerelei spelvormen gegeven om onze jeugdleden nog enthousiaster te maken voor het tennis door Bennie, Edwin en Thijs. Vanaf november start de wintercompetitie waar de oudere jeugd (vanaf 12 jaar) aan mee kan doen, dus vervalt het tweede uur. Voor inschrijving wintercompetitie zie het formulier.

 

  • Clubkampioenschappen. Dit jaar zijn de clubkampioenschappen in de tweede helft van oktober. Er kan weer om de titels gestreden worden in de Dames- en Herenenkels, de Dames- en Herendubbels en tenslotte de Gemengddubbel. Vanwege de najaarscompetitie zal er niet op zaterdag gespeeld kunnen worden. De precieze data zijn maandag 19 t/m vrijdag 30 oktober. Aanmelden kan via toernooi.nl of via een email naar tcleerbroek@gmail.com. Wil je dubbelen, maar heb je geen partner, geen probleem dan zoeken we iemand op. Opgeven voor 16 oktober! Finaleavond in principe op vrijdag 30 oktober!

 

  • Wintercompetitie. De wintercompetitie start direct na de clubkampioenschappen in november, weer op woensdagavond. Zoals gebruikelijk wordt eerst de eerste helft van de wintercompetitie ingedeeld en we hopen uiteraard dat de tendens dat er steeds meer leden mee gaan doen zich doorzet. Ook de jeugd vanaf 12 jaar kan zich opgeven. Opgave kan via dit formulier.

 

  • Najaarscompetitie. Vanaf september doen dit jaar zelfs 3 teams mee aan de najaarscompetitie. De dames spelen dit keer op vrijdagmiddag en er zijn twee MIX-teams die op zaterdag spelen. De data en uitslagen zijn te vinden op bij de competitieuitslagen op de website.

 

  • Overig nieuws:
    • Onderhoud gebouw. Deze week is gestart met het verven van het clubgebouw.
    • Jaarlijks onderhoud banen. De firma Wijnbergen zal binnenkort het jaarlijks onderhoud plegen aan de banen. Tevens zullen ze bij baan 2 wat herstelwerkzaamheden verrichten aan de onderlaag.

 

  • HERHALING: Bestuurssamenstelling en dringende oproep. Tot op heden zijn er nog geen leden gevonden die het bestuur willen komen versterken. Het bestuur bestaat momenteel uit 3 personen en er dus dringend behoefte is aan versterking! Heb je interesse of behoefte aan meer informatie, meld je dan even bij een van de bestuursleden: Janny de Jong, Sonja de Groot-Haag of Lianne Wisse.

 

Augustus 2015 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug