Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Mei 2015

 logo

 Nieuwsbrief Mei 2015

 

Hoek en Blok jeugdtoernooi. In de eerste week juni organiseren we weer het jaarlijkse Hoek en Blok Jeugdtoernooi. Afhankelijk van het aantal deelnemers starten we in de week ervoor op donderdag 28 mei of op vrijdag 29 mei. Voor jeugdleden is dit toernooi de gelegenheid om een aantal echte wedstrijden te spelen. Inschrijven kan tot en met donderdag 14 mei via http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=F2EC9CE0-8781-46F0-B587-67CBE4128511 of via email cjkeppel@solcon.nl.   

 

Jeugduurtjes op 6 mei. Aankomende woensdag 6 mei zijn er vanwege de vakantie geen jeugduurtjes en is er ook geen tennisles op dinsdag 5 mei.

 

Voorjaarscompetitie. De voorjaarscompetitie is alweer bijna halverwege. Een aantal teams liggen hebben nog kampioenaspiraties, dus wie weet kunnen we eind mei nog een of meerdere kampioenen huldigen. Kom ook eens kijken en geniet van het tennis van je clubgenoten. De indeling, uitslagen en standen zijn op onze website te zien of op: http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/uitslagen--standen/ 

 

Versluis Optiek Opendubbel toernooi. Eind juni organiseren we weer het Versluis Optiek Opendubbel toernooi. Traditie getrouw een toernooi met veel deelnemers, mooi weer, gezelligheid en veel strijd op de banen, een leuke feestavond met buffet etc. Ook beginners kunnen meedoen, dus schrijf je in via http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=D634DCA1-1A53-4EAA-BF72-4480CA85051E of mail naar info@tcleerbroek.nl voor meer informatie. We rekenen op veel deelnemers van onze eigen vereniging, ook beginners kunnen gewoon meedoen.

 

Najaarscompetitie. Hoewel de voorjaarscompetitie nog doorloopt moeten we voor 1 juni de teams die mee willen doen aan de najaarscompetitie al opgeven. Vorig jaar hadden we voor het eerst twee teams, een Mix-team op zaterdag en damesteam op vrijdagavond. Hieronder de mogelijkheden die volgens de KNLTB-site beschikbaar zijn: Gemengd 17+ (DE-HE-GD-DD-HD) op zaterdag,  Gemengd dubbel 17+ (DD-HD-2GD) op zaterdag,  Gemengd dubbel 17+ (DD-HD-2GD) op donderdagavond, Gemengd dubbel 50+ (DD-HD-2GD) op vrijdagmiddag, Gemengd dubbel 17+ (DD-HD-2GD) op vrijdagavond, Heren 17+ (4HE-2HD) op zaterdag, Heren 17+ (2HE-3HD) op zaterdag, Heren dubbel 17+ (4HD) op zaterdag, Heren dubbel 17+ (4HD) op donderdagavond, Heren dubbel 50+ (4HD) op vrijdagmiddag, Heren dubbel 17+ (4HD) op vrijdagavond, Dames 17+ (4DE-2DD) op zaterdag, Dames 17+ (2DE-3DD) op zaterdag, Dames dubbel 17+ (4DD) op zaterdag, Dames dubbel 17+ (4DD) op donderdagmorgen, Dames dubbel 17+ (4DD) op donderdagavond, Dames dubbel 50+ (4DD) op vrijdagmiddag, Dames dubbel 17+ (4DD) op vrijdagavond en Gemengd 11 t/m 17 (ME-JE-GD-MD-JD) op zaterdag

Heb je interesse om met een aantal clubgenoten mee te doen, geef dit dan uiterlijk 28 mei door aan de VCL via vcl@tcleerbroek.nl,  KNLTB-pasjes zijn binnen en liggen vanaf woensdag in de kantine. De Najaarscompetitie wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld (zeven speeldagen).

 

Baanonderhoud, wie helpt mee? We zoeken nog een paar leden, die een keer in de 4 - 5 weken baanonderhoud willen uitvoeren. Betekent dat je op het moment dat het je zelf uitkomt, maar bij voorkeur niet 's avonds, met een borstel achter een trekkertje de beide banen "veegt". Het kost je ongeveer 1 uur per keer. Heb je interesse, laat het dan even weten via info@tcleerbroek.nl of rechtstreeks bij Jan den Hartog (06-51934815).

 

Vervanging banen, wie denkt mee? Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering (ALV) is gemeld dat er een commissie samengestelt wordt, die een voorstel gaat maken richting bestuur voor de vervanging van de huidige banen of in ieder geval baan 2 en dat hiervoor een oproep gedaan zal worden. Bij deze dus de vraag wie er mee willen denken bij het maken van een voorstel? Meld je aan bij Jan den Hartog of info@tcleerbroek.nl.

 

Bestuurssamenstelling en dringende oproep. In de afgelopen ALV is Lianne Wisse gekozen in het bestuur en zij zal de secretariaatstaken overnemen van Margo Molenaar, die afgetreden is. Daarnaast is ook Jan den Hartog afgetreden als voorzitter, maar daarvoor is helaas tot op heden geen kandidaat bereid gevonden op hem op te volgen. Dit betekent dat het bestuur momenteel bestaat uit 3 personen en er dus dringend behoefte is aan versterking! Heb je interesse of behoefte aan meer informatie, meld je dan even bij een van de bestuursleden: Janny de Jong, Sonja de Groot-Haag of Lianne Wisse.

 

Mei 2015 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug