Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief April 2015

 logo

 Nieuwsbrief April 2015

 

Herinnering Algemene Leden Vergadering woensdag 8 april 2015. Zoals in de vorige nieuwsbrief al vermeld is de ALV is gepland op woensdag 8 april om 20.00 uur in ons Clubgebouw. De agenda en het verslag van 2014 zijn de vorige keer meegestuurd, maar zijn ook te vinden op de website. 

 

Tennis-instuif voor de jeugd. Op woensdag 22 april hopen we een tennis-instuif te organiseren van 13.30 - 14.30 uur samen met de Tennischool V&P. In de week ervoor organiseren we ook weer samen met V&P Schooltennis met leerlingen van de basisschool Leerbroek. We nodigen deze leerlingen allemaal uit voor de tennis-instuif op 22 april, maar willen daarnaast ook onze eigen jeugdleden uitnodigen. Een aantal leden hebben hun medewerking al tegezegd voor deze activiteit.

 

Aanmelden zomertraining Tennisschool V&P. Wellicht bent u het vergeten, maar iedereen die zich toch nog wil opgeven voor tennisles bij deze de dringende oproep om je in te schrijven via  site van V&P (http://www.tennisschoolvenp.nl/inschrijven/) voor de zomertrainingen van 2015! Er is al een indeling gemaakt, want de lessen starten op dinsdag 7 april, maar als je nog wilt neem dan even kontakt op met de trainer Basitiaan de Pauw.

 

Gewijzigde tijden jeugduurtjes op Woensdag: Zoals eerder gemeld zullen de jeugduurtjes op woensdag nu de wintercompetitie is gestopt weer uitgebreid worden voor de jeugd vanaf 12 jaar. Wel zijn de tijden gewijzigd. Iedere woensdag van19.00 - 21.00 uur zijn de jeugdleden welkom voor een uurtje bal- en slagvaardigheid onder leiding van Edwin den Besten en Bennie van Es. Het eerste uur is voor de leeftijdscategorie tot 12 jaar en het tweede uur voor de oudere jeugd. Gezien de grootte van de tweede groep zal er vrijwel altijd op slechts 1 baan worden gespeeld vanaf 20.00 uur.

 

Voorjaarscompetitie. Vanaf afgelopen zaterdag is de voorjaarscompetitie weer van start gegaan. Indeling, uitslagen en standen zijn op onze website te zien of op: http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/uitslagen--standen/.

 

Toernooien. Het is nog ver weg, maar bij deze alvast de mededeling dat we ook dit jaar weer twee toernooien gaan organiseren. Van 28 mei tot en met 6 juni is er het Hoek- en Blok Open Jeugdtoernooi en van 28 juni tot en met 4 juli het Versluis Optiek Open Dubbel toernooi voor senioren. Inschrijven is al mogelijk via de link onderaan de site of rechtstreeks via toernooi/nl.

KNLTB-pasjes. De KNLTB-pasjes zijn binnen en liggen vanaf woensdag in de kantine.

 

April 2015 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug