Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Maart 2015

 logo

 Nieuwsbrief Maart 2015

 

Algemene Leden Vergadering woensdag 8 april 2015. De ALV is gepland op woensdag 8 april om 20.00 uur in ons Clubgebouw. De agenda en het verslag van 2014 worden met deze nieuwsbrief meegestuurd (zie link). Het verslag en de agenda zijn ook te vinden op de website. Hoofdthema op deze ALV is naast de financiën de bestuurssamenstelling nu en in de toekomst. Vorig jaar hebben de toenmalige 3 bestuursleden aangegeven bereid te zijn om nog één jaar door te gaan en hebben we een nieuwe penningmeester kunnen benoemen zodat we met een bestuur bestaande uit vier leden door zijn gegaan. Uitgangspunt is overigens steeds geweest om een bestuur te hebben met 5 (bestuurs)leden Dit jaar hebben de secretaris en de voorzitter binnen het bestuur aangegeven te zullen stoppen, dus versterking is noodzakelijk! Zoals nu bekend zullen we op de ALV in ieder geval een nieuwe secretaris kunnen voordragen, maar daarmee zijn we nog niet compleet!

Wat zoeken we:

  • Minimaal een tweetal bestuursleden. Invulling en taken worden in onderling overleg bepaald, maar er is behoefte aan een voorzitter (algemene zaken) en iemand die Technische zaken (competitie, wedstrijden en contacten met Tennisschool) of PR&Sponsoring voor zijn of haar rekening neemt.

Daarnaast is er altijd behoefte in diverse commissies aan actieve leden om samen met anderen activiteiten uit te voeren:

  • Is meedraaien in een toernooicommissie wat voor je? We hopen ook dit jaar weer het Hoek- en Blokjeugdtoernooi, het Versluis Optiek seniorentoernooi en de Rabobank Vijfheerenlanden Clubkampioenschappen te organiseren. Meld je aan bij een van de bestuursleden of via info@tcleerbroek.nl.
  • Verder is er bij de verschillende commissies (kantine- en jeugduurtjescommissie) behoefte aan versterking, dit betekent gewoon lekker meedraaien!
  • Tenslotte de onderhoudscommissie, ook daar is behoefte aan een aantal extra handen om te zorgen dat de banen speelklaar zijn.  

 

Aanmelden zomertraining Tennisschool V&P. U kunt zich weer inschrijven via onze site voor de zomertrainingen van 2015! Er worden door Tennisschool verschillende trainingspakketten aangeboden (zie website http://www.tennisschoolvenp.nl/inschrijven/ waar u voor kunt kiezen. Wilt u komende zomer ook weer trainen om u slag te verbeteren, u conditie op pijl te houden, om de gezelligheid of om deze combinatie dan verzoeken wij u zich zo spoedig mogelijk in te schrijven voor de zomertrainingen. Wilt u inschrijven dan gaat u naar www.tennisschoolvenp.nl en klikt u op trainingen, daarna op inschrijfformulieren. Nadat u alles heeft ingevuld klikt u op verzenden en u ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Wij zullen u dan gaan indelen.

 

Jeugduurtjes op Woensdag: De jeugduurtjes op woensdag lopen prima. Tijdens de wintercompetitie hebben we het laatste uurtje laten vervallen om jeugdeleden de gelegenheid te geven deel te nemen aan de interne wintercompetitie. Vanaf 8 april  zijn iedere woensdag van18.30 - 20.30 uur de jeugdleden welkom voor een uurtje bal- en slagvaardigheid onder leiding van Edwin den Besten en Bennie van Es. Het eerste uur is voor de leeftijdscategorie tot 12 jaar en het tweede uur voor de oudere jeugd. 

Tijdens schoolvakanties zijn er geen jeugduurtjes! 

 

Wintercompetitie:  De wintercompetitie op woensdag is prima verlopen op 1 april zijn de laatste wedstrijden en dan zit het er weer op. Geziet het succes en het grote aantal deelnemers verwachten we dat het volgend jaar nog drukker gaat worden!

 

Voorjaarscompetitie. Vanaf de eerste week van april start de voorjaarscompetitie weer. Dit jaar zijn wij vertegenwoordigd met 6 teams. Op dinsdag het Dames 45+ team, op zaterdagmorgen een jongens t/m 17 jaar team en op zaterdagmiddag een Heren en twee MIX-teams. De indeling is te vinden op: http://www.knltb.nl/tennissers/competitie/uitslagen--standen/.

 

KNLTB-pasjes. Binnenkort zijn de KNLTB-pasjes weer beschikbaar. De competitiespelers krijgen ze via de aanvoerders van de teams, de overige pasjes zijn vanaf de ALV beschikbaar in de kantine.

 

Opzeggen lidmaatschap. Ieder jaar krijgt de penningmeester na het versturen van de factuur t.b.v. de contributie een aantal keer te horen "maar ik (of mijn dochter of zoon) ben geen lid meer". Voor alle duidelijkheid: Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december en het lidmaatschap wordt automatisch met een jaar verlengd, tenzij schriftelijk afmelding plaatsvindt  vòòr 1 november van het verenigingsjaar. Voor iedereen die in januari nog als lid staat ingeschreven moeten wij een afdracht doen naar de KNLTB (Tennisbond), dus we maken ook echt kosten!

 

Maart 2014 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug