Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief December 2014

 logo

 Nieuwsbrief December 2014 

 

Inschrijven wintercompetitie. Aanstaande woensdag worden al weer de laatste wedstrijden gespeeld van het eerste deel van de wintercompetitie. Hierbij de oproep om je in te schrijven voor het tweede deel. Tot begin april wordt weer elke woensdagavond gespeeld. Tijdens de eerste helft is gebleken dat een groot deel van de oudere jeugd ook hebben meegespeeld in de wintercompetitie. Daarom is besloten het tweede jeugduurtje (19:30-20:30 uur) te laten vervallen waardoor er een baan vrij komt om een extra wedstrijd in de wintercompetitie te spelen. Dus schrijf je in via de website of stuur een mailtje, iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen en hoe groter het aantal inschrijvingen des te gezelliger en gevarieerder het speelschema.

Inschrijven voor 1-1-2015, zodat de indeling in de eerste week van januari gemaakt kan worden!

 

Voorjaarscompetie: De inschrijving voor de voorjaarcompetitie sluit dinsdag 16 december. Tot op heden zijn de volgende teams ingeschreven:  Dames 45+ op dinsdag, Jongens 11 t/m 17 op zaterdagmorgen en voor de zaterdagmiddag twee MIX-teams en een Herenteam. De speeldata zijn inmiddels bekend en staan op de website.

 

Tennisschool V&P. Bij deze voor degene die hem niet rechtstreeks krijgen, bij deze de nieuwsbrief van de tennisschool V&P. Waarin naast de trainingsmogelijkheden ook informatie is te vinden over toernooien, tennisreizen etc.

 

Jeugduurtje (18.30 - 19.30 uur).  Aankomende woensdag is het laatste jeugduurtje van dit jaar, daarna is het vakantie. De bedoeling is om op 7 januari weer te starten, dus dan hopen we jullie weer allemaal te zien!

 

Jeugduurtje (19.30 - 20.30 uur). In de mededeling over de wintercompetitie hebben jullie kunnen lezen dat tot en met maart het tweede uurtje vervalt, maar dat je in plaats daarvan je in kunt schrijven voor de wintercompetitie op hetzelfde tijdstip via de link of mail. Je wordt dan ingedeeld en speelt een aantal wedstrijden, waarbij je meteen wedstrijdervaring op kan doen.

 

Bedankt en goede feestdagen: Aan het eind van het jaar is het gebruikelijk om iedereen die op welke manier dan ook een bijdrage heeft geleverd bij het reilen en zeilen van onze vereniging te bedanken, dat willen we als bestuur dan ook bij deze doen. Hierbij willen we iedereen goede, gezellige en gezonde feestdagen toewensen en uiteraard een gelukkig 2015. Dat dit niet altijd vanzelfsprekend is ervaren we soms heel persoonlijk en anders wel in de naaste omgeving. In dat kader onderstaand bedankje van Mary van Santen:

Beste Tennisvrienden,

Via deze weg wil ik jullie bedanken voor de vele kaartjes, bloemen, e-mails,  gebeden, telefoontjes, bezoekjes, die ik heb mogen ontvangen de afgelopen maanden. Het voelt erg goed om te weten dat zoveel mensen met mij en ons gezin meeleven. Ik ben klaar met de behandelingen en weer herstellende .Elke dag gaat het weer een stukje beter.Voor iedereen fijne feestdagen toegewenst en daarbij wil ik een toast uitbrengen op het leven.

Lieve groet,  Mary 

 

December 2014 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug