Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Oktober 2014 (2)

 logo

 Nieuwsbrief Oktober (2)

 

Inschrijven wintercompetitie. De clubkampioenschappen zijn weer voorbij en de banen zijn de komende maanden op woensdagavond gereserveerd voor de wintercompetitie. Naar aanleiding van de oproep in de laatste nieuwsbrief zijn al een mooi aantal inschrijvingen binnengekomen maar we zitten zeker nog niet vol. Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen en hoe groter het aantal inschrijvingen, hoe gezelliger en hoe gevarieerder het speelschema kan worden. Dus wil je nog meedoen, ook al is het maar voor een keer, schrijf je dan snel in via de website. Vanaf begin volgende week zal de indeling gemaakt worden!

 

Najaarscompetie: Aanstaande zaterdag is de laatste thuiswedstrijd van het MIX-team. Ze beginnen vanaf 10.00 uur op beide banen.

 

Clubkampioenschappen 2014: De clubkampioenschappen zijn afgelopen week succesvol afgesloten met de finales. De winnaars zijn voor de HE: Bennie van Es, HD Cornelis de Jong en Mark Bel en in de MIX Adri den Braven en Bennie van Es. Voor uitslagen etc. kijk op de toernooiplanner.

 

Oktober 2014 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug