Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Oktober 2014

 logo

 Nieuwsbrief Oktober 2014

 

Het mooie nazomerweer lijkt nu toch bijna voorbij, maar ook in het najaar is het nog goed vertoeven en is er nog genoeg te beleven op de tennisbanen in Leerbroek. Wat te denken van de najaarscompetitie, clubkampioenschappen en vanaf november weer de wintercomptetitie. Ook vanuit de tennisschool V&P zijn er berichten over de wintertraining, dit en nog overige verenigingsnieuwjtes staan in deze nieuwsbrief.

Najaarscompetie: Dit jaar hebben we twee teams in de najaarscompetitie. Er zijn ondertussen al vier wedstrijddagen gespeeld en onze teams (Op zaterdag het MIX-team en op vrijdagavond het Damesteam) draaien goed mee in de top 3. De resterende speeldata van de thuiswedstrijden zijn: Dames vrijdagavond: 17/10 vanaf 19.00 uur en MIX zaterdag: 18/10 en 25/10, vanaf 10.00 uur. Dit betekent dat er op die data geen banen vrij zijn!

 

Clubkampioenschappen 2014: Deze starten deze week, helaas met minder deelnemers dan andere jaren, waardoor o.a. de damesenkel en de damesdubbel niet gespeeld kan worden. Mede hierdoor spelen we ook niet alle avonden en ook niet heel de avond. Kijk op de toernooiplanner voor de data en tijden.

 

Tennisschool V&P. De zomertraining zit er bijna op, dus wordt het wel hoog tijd voor degene die komende winter wil gaan lessen om zich aan te melden. Aanmelden rechtstreeks bij de trainer, Bastiaan de Pauw of via de website www.tennisschoolvenp.nl. Aankomende zaterdag (11 oktober) organiseert V&P de afsluitdag voor de zomertrainingen, dit gezellige en sportieve evenement zal plaats vinden bij SLTC te Sliedrecht. Voor de jeugd is het van 14.00 tot 17.00 uur en de volwassenen van 17.00 tot 21.00 uur, daarna is er nog muziek en gezelligheid.

 

Wintercompetitie. De inschrijving voor de Wintercompetitie is geopend. Inschrijven voor de eerste perioden (november t/m december) kan via het formulier op de website. We spelen weer woensdagavond, de indeling en coördinatie zal worden gedaan door Jorrit Budding. Geef je op, jong (vanaf 12 jaar), oud, ervaren of beginner, iedereen kan mee doen!

 

Regiojeugdcompetitie op woensdagmiddag. Dit najaar doet er weer een jeugdteam t/m 12 jaar mee aan de zogenaamde regiojeugdcompetitie.  Het team bestaande uit Lars, Daan, Ron en Casper speelt 6 keer samen met de tennisvereniging Meerkerk, Ameide en Arkel op woensdagmiddag met aangepaste veldgrootte, balsoort en spelregels tegen elkaar. Op woensdag 10 december speelt men in Leerbroek, dus iedereen die benieuwd is, kom kijken. Het initiatief en de coördinatie heeft Chris Keppel op zich genomen.

 

Voorjaarscompetitie. Hoewel het nog ver is, zal binnenkort het verzoek komen van de KNLTB om de inschrijving voor de voorjaarscompetitie te versturen. Aan een ieder, dus niet alleen de teams die in de afgelopen periode hebben meegedaan, de oproep om voor half november te melden of je mee wilt doen met de voorjaarscompetitie 2015. Dit geldt voor zowel de jeugd als de senioren! Meld je aan via info@tcleerbroek.nl.

 

Oktober 2014 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug