Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Mei 2014

 logo

 Nieuwsbrief Mei 2014

 

 

Voorjaarscompetie: De voorjaarscompetitie loopt alweer bijna ten einde. Deze week zijn de laatste wedstrijddagen en zal duidelijk worden of we ook dit jaar weer een of meerdere kampioenschappen kunnen vieren. De Dames spelen op dinsdag hun laatste (uit)wedstrijd en bij winst zijn ze kampioen. Het MIX2-team moet zowel donderdag als zaterdag uitspelen en ook zij hebben het nog helemaal in eigen hand. De overige teams (Heren en MIX1) hebben voor de laatste ronde al geen degratatiezorgen meer en kunnen nog in de top 3 of 4 eindingen. Ons enige jeugdteam is uitgespeeld en zal na het verlies van afgelopen zaterdag op de vierde plaats komen. 

Najaarscompetie: De KNLTB organiseert al jaren ook een najaarscompetitie. Deze begint in de tweede helft van septemer en loopt tot eind oktober. Er kan gespeeld worden op verschillende dagen (avonden) en onderdelen.  De afgelopen hebben we steeds meegedaan met een MIX-team op zaterdag, maar mogelijk dat er nog meer interesse is. Heb je interesse zoek dan een aantal clubleden bij elkaar en formeer een team en meld dit aan via info@tcleerbroek.nl. De inschrijving moet uiterlijk 16 juni zijn verwerkt op de KNLTB-site, dus een paar dagen van te voeren (14 juni) moet je aanmelding binnen zijn.

Hoek- en Blokjeugdtoernooi. Aankomende vrijdag zal vanaf 09.00 uur ons jeugdtoernooi weer starten. Er zijn dit jaar bijna 50 deelnemers, dus er kunnen weer veel partijen worden gespeeld tot en met de finaledag op zaterdag 7 juni. Ook dit jaar weer met speciaal dank aan de sponsoren van dit toernooi: Hoek- en Blok, Perry 't Lam en Unive en uiteraard onze clubsponsoren Rabobank Vijfheerenlanden, Versluis Optiek en Plugro sport. Verder uiteraard bij voorbaat al vast hulde aan de enthousiaste toernooicommissie Leon, Mark, Els, Marja, Chris, Jan onder leiding van Pauline.

Het Versluis Optiek Open Dubbeltoernooi. Vanaf donderdag 26 juni tot en met zaterdag 5 De inschrijving loopt al prima. De eerste 30 deelnemers zijn al binnen en er is nog tot en met 18 juni de tijd om in te schrijven, maar wacht niet te lang want vol = vol! Inschrijven via toernooi.nl of via deze link: Versluis Optiek Open Dubbeltoernooi. Uiteraard is het ook mogelijk om een mail te sturen naar info@tcleerbroek.nl, maar vergeet dan niet om alle gegevens te vermelden: Naam, knltb-nummer, partner, onderdeel en vooral: de verhindering.

Jeugduurtjes: Deze lopen prima. Tijdens het jeugd- en seniorentoernooi, dus op 4 juni en op 2 juli zal er geen jeugduurtje zijn.

RABO fietsdag: Zoals eerder vermeld willen we proberen om dit jaar mee te doen met de door onze hoofdsponsor georganiseerde fietstocht voor verenigingen, dit jaar op zaterdag 12 juli. Onder het motto "Pak de fiets en verdien geld voor je club". Zie de link voor meer informatie! Per deelnemer levert het 10 euro op voor de clubkas, dus wie doet ermee? Aanmelden kan via info@tcleerbroek.nl of meldt het even bij een van de bestuursleden. In de kantine komt een inschrijfformulier te hangen, ook niet-leden mogen meefietsen! 

Tennisschool V&P. De zomertraining is al weer enige weken geleden van start gegaan. Iedere dinsdag geeft Bastiaan de Pauw van 16.00 - 22.30 uur les op baan 2! Verder informatie over de Tennisschool en hun activiteiten zijn te vinden op de website www.tennisschoolvenp.nl.

 

 

Mei 2014 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug