Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Maart 2014

 logo

 Nieuwsbrief Maart 2014

 

Algemene Leden Vergadering woensdag 2 april 2014. De ALV is gepland op woensdag 2 april om 20.00 uur in ons Clubgebouw. De agenda wordt met deze nieuwsbrief meegestuurd (zie link). Het verslag is komende week te vinden op de website. Hoofdthema op deze ALV is de bestuurssamenstelling nu en in de toekomst. De huidige 3 bestuursleden zijn bereid om nog één jaar door te gaan, maar dit betekent dat er dit jaar wel versterking noodzakelijk is!

We hebben leden nodig die verantwoordelijkheid willen dragen voor activiteiten, anders zullen we bepaalde activiteiten niet meer kunnen organiseren. Wat zoeken we:

  • Een viertal bestuursleden. Invulling en taken worden in onderling overleg bepaald, maar gedacht kan worden aan Jeugdbeleid, Technische zaken (competitie, wedstrijden en contacten met Tennisschool), PR&Sponsoring, Kantinebeheer etc.
  • Een opvolger van de huidige Toernooileider van het Hoek- en Blokjeugdtoernooi. Dit jaar is de organisatie rond, maar in de huidige commissie is er niemand die in 2015 Toernooileider wil/kan zijn.
  • Verder is er bij de verschillende commissies (kantine-, jeugduurtjes-, onderhouds- en wedstrijdcommissie) behoefte aan versterking, dit betekent gewoon lekker meedraaien!

Aanmelden zomertraining Tennisschool V&P. U kunt zich weer inschrijven via onze site voor de zomertrainingen van 2014! Er worden door Tennisschool verschillende trainingspakketten aangeboden (zie website www.tennisschoolvenp.nl) waar u voor kunt kiezen. Wilt u komende zomer ook weer trainen om u slag te verbeteren, u conditie op pijl te houden, om de gezelligheid of om deze combinatie dan verzoeken wij u zich zo spoedig mogelijk in te schrijven voor de zomertrainingen. Wilt u inschrijven dan gaat u naar www.tennisschoolvenp.nl en klikt u op trainingen, daarna op inschrijfformulieren. Nadat u alles heeft ingevuld klikt u op verzenden en u ontvangt een bevestiging van de inschrijving. Wij zullen u dan gaan indelen.

Jeugduurtjes op Woensdag: De jeugduurtjes op woensdag lopen prima. Iedere woensdag van18.30 - 20.30 uur zijn de jeugdleden welkom voor een uurtje bal- en slagvaardigheid onder leiding van Edwin den Besten en Bennie van Es. Het eerste uur is voor de leeftijdscategorie tot 12 jaar en het tweede uur voor de oudere jeugd. 

Tijdens schoolvakanties zijn er geen jeugduurtjes! 

 

Wintercompetitie:  De wintercompetitie op woensdag loopt prima, nog twee wedstrijdavonden en dan zit het er weer op. Gelukkig dat er dit jaar nauwelijks wedstrijden zijn uitgevallen vanwege het weer, wellicht dat dit anderen volgend jaar stimuleert om ook mee te doen!

 

KNLTB-site vernieuwd. De KNLTB heeft een nieuwe website gelanceerd (www.mijnknltb.nl). Dit verloopt tot nu toe nogal problematisch, als je nog geen (nieuw) wachtwoord hebt, vraag het dan aan! Op deze website kan je alle informatie over toernooien, competitie etc. vinden, dus wel degelijk de moeite waard om je aan te melden.

Voorjaarscompetitie. Vanaf de eerste week van april start de voorjaarscompetitie weer. Dit jaar zijn wij vertegenwoordigd met 6 teams. Op dinsdag het Dames 45+ team, op zaterdagmorgen een jongens t/m 17 jaar team en op zaterdagmiddag een Heren en twee MIX-teams. Helaas is vanwege eerder genoemde websiteperikelen (www.knltb.nl) de indeling nog niet bekend.

 

 

 

Maart 2014 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug