Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief November 2013

 logo

 Nieuwsbrief November 2013

 

Wintercompetitie:  Het is de bedoeling om (zij het met enige vertraging) weer een wintercompetitie op te zetten. Er zijn wel een aantal veranderingen! Ten eerste geven we gehoor aan het voorstel van een aantal leden om naar de woensdagavond te gaan, verder willen we proberen om wekelijks te gaan spelen van 20.00 - 21.00 en van 21.00 - 22.00. Vul het formulier op de website in of stuur een email naar info@tcleerbroek.nl.  We starten waarschijnlijk pas in januari, maar dat is afhankelijk van het aantal deelnemers. Iedereen (vanaf 12 jaar) kan zich inschrijven! 

We zoeken nog wel een contactpersoon voor de wintercompetitie. Dit betekent o.a. het schema maken en vraagbaak zijn.

 

Voorjaarscompetitie. De data en gegevens voor de voorjaarscompetitie 2014 zijn weer binnen. Dit betekent dat de teams weer gevormd kunnen worden. In principe zal aan de aanvoerders van de teams van het afgelopen jaar gevraagd worden of ze doorgaan, maar als er mensen zijn die in 2014 ook mee willen doen meld je dan aan via dit formulier of email. Er zal dan gekeken worden of je ingepast kan worden, daarnaast leert de praktijk dat het altijd handig is om reserves achter de hand te hebben i.v.m. blessures.
Het afgelopen jaar hadden we 6 teams in competitie, waarvan er twee (jongens t/m 17 en MIX1) kampioen zijn geworden. Als club zien we het liefst zoveel mogelijk teams meedoen, omdat we het spelen van wedstrijden willen stimuleren voor jong en oud. De inschrijving moet uiterlijk 10 december bij de KNLTB binnen zijn, dus uiterlijk 8 december bij het bestuur.

Nieuw is dit jaar dat er gespeeld gaat worden met een super-tiebreak i.p.v. een derde set en bij 40-40 (deuce) volgens het Beslissend Punt Systeem (zie de nieuwsbrief van de KNLTB hierover). Het voordeel is dat de wedstrijddagen korter zullen worden!

Voor jeugdteams is het wel zo dat de begeleiding in principe door de ouders wordt overgelaten, die behalve het rijden bij uitwedstrijden ook bij thuiswedstrijden als gastvrouw of -heer kunnen optreden.

 

Clubkampioenschappen. Door diverse omstandigheden hebben de clubkampioenschappen geen doorgang kunnen vinden in 2013. Een van de oorzaken is dat de commissie niet groot genoeg is. Als ze allemaal beschikbaar zijn, dan is dat geen probleem maar als er nu een of twee niet kunnen dan is het organiseren al niet meer mogelijk. De bedoeling is om in maart de Clubkampioenschappen 2014 te organiseren, maar daarom alvast de oproep om versterking van de commissie! Meld je aan...

 

November 2013 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug