Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Maart 2013

 logo

 Nieuwsbrief Maart 2013

 

Bij deze een nieuwsbrief van de Tennisschool V&P, die helaas niet meer in de Smash opgenomen kon worden. Belangrijk voor allen die les willen nemen, want deze week wordt de indeling gemaakt. Snel opgeven dus!!

 

 

TENNISSCHOOL V&P
tennis leren * tennis spelen * fit voelen * ontmoeten * plezier * binden

 

 

Algemeen
Wie (nog beter) wil leren tennissen kan sinds 1997 terecht bij Tennisschool V&P; een professionele tennisschool die staat voor individuele begeleiding en persoonlijke aandacht. Ontwikkeling en spelplezier staan bij eigenaren Bastiaan en Jaco de Paauw hoog in het vaandel.

Met ervaren en gediplomeerde tennisleraren is Tennisschool V&P aangesloten bij 14 verschillende verenigingen waar aan jong en oud, op verschillende niveaus les wordt gegeven. Tijdens de lessen wordt niet alleen aandacht besteed aan de techniek maar ook aan de diverse spelsituaties zodat u met meer vertrouwen aan toernooien en competities meedoet. Daarnaast is tennisles een ideale manier om andere leden te leren kennen en je fit te voelen. Je bent samen sportief bezig, lekker buiten.

 

Zomertrainingen 2013

De wintertrainingen zitten er alweer bijna op! Voor komende zomer – van april tot oktober - bieden wij een trainingspakket aan van 18 trainingen. U kunt individueel inschrijven, maar ook gezellig met een vriendenclub of met uw competitieteam. Uw tennisleraar zal dan niet alleen technische aanwijzingen, maar ook tactische tips kunnen geven.

Voor nieuwe leden hebben wij het trainingspakket ‘Maak kennis met Tennis’. Op onze website vindt u meer informatie, lesdata en tarieven.  

Naast tennislessen biedt Tennisschool V&P ook een aantal terugkerende activiteiten voor leden, scholen en bedrijven, waaronder clinics, toernooien, kinderfeestjes, selectietraining, een zomerkamp en een excursie naar Roland Garros, evenals inschrijfformulieren.

 

Rackets, kleding, dempers, tassen, ballen en bespanningen

Als extra service kunt u ook uw tennisbenodigdheden aanschaffen via Tennisschool V&P. U kunt via uw tennisleraar een bestelling plaatsen of via onze webshop (welke te vinden is op de site). Wij hebben een contract met Dunlop en zij leveren goede kwaliteit. Behalve een goed en persoonlijk advies kunt u rekenen op een scherpe prijs.

 

 

Tennisschool V&P

– Nellie van Kolstraat 20 – 4207 MN GORINCHEM

Telefoon Bastiaan de Paauw: 06-53241359 Telefoon Jaco de Paauw: 06-28653493

Telefoon administratie: 0183-851490 www.tennisschoolvenp.nl – info@tennisschoolvenp.nl – administratie@tennisschoolvenp.nl Rabobank Giessenburg 32.17.28.041 KvK nummer 23087421 BTW nummer NL8060.30.239.B.01

 

Maart 2013 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug