Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief December 2012

 logo

 Nieuwsbrief December 2012

 

Wintercompetitie:  In de eerste helft hebben we twee wedstrijdavonden gehad, dat moeten er in de tweede helft meer worden! Schrijf je dus alsnog in voor de tweede helft, gezellig op vrijdagavond een balletje slaan in plaats van op de bank hangen!!!! We (her)starten vrijdag 18 januari de wintercompetitie. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaan we wekelijks of tweewekelijks spelen. Degene die zich aangemeld hebben krijgen deze week het  schema in de (digitale)bus. 

Inschrijven (vanaf 12 jaar) kan tot 4 januari 2013 via email (info@tcleerbroek.nl) of door het invullen van het digitale of papieren inschrijfformulier, dit laatste kan je in de witte bus in de kantine achterlaten.

 

Nieuwjaarsborrel op vrijdag 11 januari vanaf 20.00 uur.

 

 

Voorjaarscompetitie. De teamsvoor de voorjaarscompetitie 2013 zijn ingeschreven, maar moeten deels nog  compleet gemaakt worden. Er is dit jaar een team minder, dus 6 i.p.v. 7. Helaas kreeg het 2e Mix-team de bezetting niet rond! Uiteraard duurt het nog even maar over 4 maanden moeten we weer klaar staan voor de competitie!!!!

 

December 2012 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug