Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief November 2012

 logo

 Nieuwsbrief November 2012

 

Wintercompetitie:  Als het weer het toelaat starten we vrijdag 16 november met de wintercompetitie, ondanks dat het  aantal aanmeldingen dit jaar minimaal is. Gezien het aantal deelnemers (17), zullen we in zowel november als december slechts een vrijdagavond inplannen en uiteraard hopen we dat er zich voor half december nog meer leden aanmelden voor de tweede helft van de wintercompetitie. Degene die zich aangemeld hebben krijgen deze week het  schema in de (digitale)bus. 

Inschrijven (vanaf 12 jaar) kan nog steeds via email (info@tcleerbroek.nl) of door het invullen van het digitale of papieren inschrijfformulier, dit laatste kan je in de witte bus in de kantine achterlaten.

 

Jeugd TC de Belt nodigt jeugd TC Leerbroek uit op vrijdag 23 november. Dit jaar bestaat de tennisvereniging de Belt uit Heukelum 40 jaar, daarom is op 23 november de jeugdinstuif bij TC de Belt extra feestelijk.Vanaf 19.00 uur zijn alle jeugdspelers van TC Leerbroek van harte uitgenodigd om mee te komen tennissen op onze vier banen aan de Kerkweg 8 te Heukelum.Behalve tennis is er ook muziek, en een hapje en een drankje! Tot 21.00 u. wordt er getennist en uiterlijk om 22.00 u. is het afgelopen. De avond wordt georganiseerd onder verantwoordelijkheid van de jeugdcommissie van TC de Belt, de organisatoren van de jeugdinstuif Boning Gong, Rowan Schaaij en Luuk Hilhorst zorgen voor de begeleiding tijdens de avond. Er zijn meerdere speelrondes, waarbij iedereen steeds wordt ingedeeld en voldoende aan tennissen toe komt.

Een leuk initiatief, wat wij van harte ondersteunen. Als je hieraan mee wilt doen, meld je dan uiterlijk 16 november aan bij Arie den Besten op vrijdagavond of via email (info@tcleerbroek.nl) zodat we door kunnen geven hoeveel jeugd er komt. Uiteraard moeten de ouders onderling even afspreken wie brengt en/of ophaalt.

Op 23 november is zijn er geen jeugduurtjes bij onze eigen club!

 

Voorjaarscompetitie. De data en gegevens voor de voorjaarscompetitie 2013 zijn weer binnen. Dit betekent dat de teams weer gevormd kunnen worden. In principe zal aan de aanvoerders van de teams van het afgelopen jaar gevraagd worden of ze doorgaan, maar als er mensen zijn die ook mee willen doen meld je dan aan via dit formulier of email. Er zal dan gekeken worden of je ingepast kan worden, daarnaast leert de praktijk dat het altijd handig is om reserves achter de hand te hebben i.v.m. blessures.
 

Het afgelopen jaar hadden we 7 teams in competitie, waarvan er een (jongens t/m 17) kampioen is geworden. Als club zien we het liefst zoveel mogelijk teams meedoen, omdat we het spelen van wedstrijden willen stimuleren voor jong en oud. De inschrijving moet uiterlijk 1 december binnen zijn bij het bestuur.

De nieuwsbrieven met speeldata voor senioren en junioren zijn hier te downloaden. Voor jeugdteams is het wel zo dat de begeleiding in principe door de ouders wordt overgelaten, die behalve het rijden bij uitwedstrijden ook bij thuiswedstrijden als gastvrouw of -heer kunnen optreden.

 

 

November 2012 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug