Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief September 2012

 logo

 Nieuwsbrief September 2012

 

Clubkampioenschappen: Vanaf woensdag 19 september starten we met de wedstrijden voor de clubkampioenschappen 2012. Dit betekent dat op de doordeweekse avonden de banen vanaf 19.00 uur bezet zijn. De lessen op maandag en dinsdag gaan wel gewoon door en ook de jeugduurtjes op vrijdag 21september gaan door. Op vrijdag 28 september hopen we af te sluiten met de gebruikelijke finaleavond, dan zal er geen jeugdtennis zijn!

 

Tennislessen: De wintertrainingen starten op 8 oktober 2012, wil je nog lessen stuur dan het inschrijfformulier z.s.m. in. Voor meer informatie over de tennislessen en de tennisschool V&P verwijs ik naar de website van de tennisschool www.tennisschoolvenp.nl.

 

Herfstcompetitie: Zoals eerder gemeld doet er voor het eerst sinds jaren weer een team mee met de herfstcompetitie. Dit betekent dat op de volgende zaterdagen: 22/9 (Arkel), 6/10 Racket en 20/10 (Merwede) van 10.00 - 15.00 uur beide banen bezet zijn. Kom gerust kijken en moedig het MIX2-team aan!

 

Wintercompetitie: In november starten we zoals gebruikelijk met de wintercompetitie. Ieder lid vanaf 12 jaar kan in principe meedoen ongeacht het niveau. We spelen op vrijdagavond en de wedstrijden duren maximaal een uur. Bij het indelen proberen we zoveel mogelijk rekening te houden dat er gelijkwaardige partijen worden gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we wekelijks of om de paar weken. Je kan zelf opgeven hoe vaak je wil spelen, dus daarin is een ieder vrij. Ben je 12 jaar of ouder: Schrijf je in voor 29 oktober! Na een aantal echte winters met veel regen en sneeuw gaan we er nu vanuit dat er lekker vaak gespeeld kan worden, dus schrijf je straks in!

Inschrijven kan via email (info@tcleerbroek.nl) of door het invullen van het digitale of papieren inschrijfformulier, dit laatste kan je in de witte bus in de kantine achterlaten.

Bij te weinig inschrijvingen zal de wintercompetitie geannuleerd worden!!

 

Overigen activiteiten:  Naast de clubkampioenschappen en wintercompetitie organiseren we iedere twee weken in de even week op woensdagavond een "husselavond", gewoon lekker tennissen tegen clubgenoten. Verder voor de jeugd de bekende vrijdagavonduurtjes van 18.30 - 19.30 uur voor de jongste groep en van 19.30 - 20.30 uur kunnen de oudere junioren de banen op. 

 

Alle activiteiten worden voor en door leden georganiseerd. Lijkt het je ook leuk om mee te helpen en/of heb je ideeën, meld je dan aan door een van de bestuursleden aan te spreken of via email.

 

September 2012 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug