Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Augustus 2012

 logo

 Nieuwsbrief Augustus 2012

 

Clubkampioenschappen: Vanaf maandag 17 september starten we met de wedstrijden voor de clubkampioenschappen 2012. Er kan weer gestreden worden om de Rabobank-Bokaal en zoals gebruikelijk speel je altijd minimaal twee keer per onderdeel. Je kan inschrijven voor de Enkels (HE en DE) en de dubbels (DD, HD en GD). Op vrijdag 28 september hopen we af te sluiten met de gebruikelijke finaleavond. Ben je 14 jaar of ouder: schrijf je in tot uiterlijk 12 september!

Eventueel kan je ook inschrijven via email (info@tcleerbroek.nl) of digitaal door het invullen van het digitale inschrijfformulier of via toernooi.nl of anders via het papieren inschrijfformulier, dit laatste kan je (ingevuld) in de witte bus in de kantine achterlaten.

 

Tennislessen: Nu de zomervakantie voor de meeste leden voorbij is V&P ook weer gestart met de tennislessen. Op maandag geeft Marco Stuurman training en op dinsdag komt Bastiaan de Pauw training geven. De wintertrainingen starten op 8 oktober 2012, het inschrijfformulier moet uiterlijk 15 september binnen zijn. Voor meer informatie over de tennislessen en de tennisschool V&P verwijs ik naar de website van de tennisschool www.tennisschoolvenp.nl.

 

Herfstcompetitie: Voor het eerst sinds jaren doet er weer een team mee met de herfstcompetitie. Het MIX2-team uit de voorjaarscompetitie heeft de stoute (tennis)schoenen aangetrokken en gaan vanaf 22 september tot en met 27 oktober iedere zaterdag de strijd aan. Zodra de indeling en dus de thuiswedstrijden bekend worden, zullen ze op de website gepubliceerd worden. Het betekent namelijk dat er in deze periode op 3 zaterdagen van 10.00 tot ongeveer 15.00 uur geen banen beschikbaar zijn om vrij te spelen!

 

Wintercompetitie: In november starten we zoals gebruikelijk met de wintercompetitie. Ieder lid vanaf 12 jaar kan in principe meedoen ongeacht het niveau. We spelen op vrijdagavond en de wedstrijden duren maximaal een uur. Bij het indelen proberen we zoveel mogelijk rekening te houden dat er gelijkwaardige partijen worden gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we wekelijks of om de paar weken. Je kan zelf opgeven hoe vaak je wil spelen, dus daarin is een ieder vrij. Ben je 12 jaar of ouder: Schrijf je in voor 29 oktober! Na een aantal echte winters met veel regen en sneeuw gaan we er nu vanuit dat er lekker vaak gespeeld kan worden, dus schrijf je straks in!

Inschrijven kan via email (info@tcleerbroek.nl) of door het invullen van het digitale of papieren inschrijfformulier, dit laatste kan je in de witte bus in de kantine achterlaten.

Bij te weinig inschrijvingen zal de wintercompetitie geannuleerd worden!!

 

Overigen activiteiten:  Naast de clubkampioenschappen en wintercompetitie organiseren we iedere twee weken in de even week op woensdagavond een "husselavond", gewoon lekker tennissen tegen clubgenoten. Verder voor de jeugd de bekende vrijdagavonduurtjes van 18.30 - 19.30 uur voor de jongste groep en van 19.30 - 20.30 uur kunnen de oudere junioren de banen op. 

 

Contributie 2012. Namens de penningmeester nog de oproep voor diegene die de contributie voor 2012 nog niet hebben betaald: Graag z.s.m. overmaken!

 

Alle activiteiten worden voor en door leden georganiseerd. Lijkt het je ook leuk om mee te helpen en/of heb je ideeën, meld je dan aan door een van de bestuursleden aan te spreken of via email.

 

Augustus 2012 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug