Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief December 2011

 logo

 Nieuwsbrief December 2011

 

Inschrijven 2e helft wintercompetitie:   Na drie speelrondes in 2011 zullen we vanaf 13 januari weer verder gaan met de wintercompetie. Nieuwe deelnemers kunnen zich tot 6 januari aanmelden. Ieder lid vanaf 12 jaar kan in principe meedoen ongeacht het niveau. We spelen op vrijdagavond en de wedstrijden duren maximaal een uur. Bij het indelen proberen we zoveel mogelijk rekening te houden dat er gelijkwaardige partijen worden gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we wekelijks of om de paar weken. Je kan zelf opgeven hoe vaak je wil spelen, dus daarin is een ieder vrij. 

Inschrijven kan via email (info@tcleerbroek.nl) of door het invullen van het digitale inschrijfformulier.

 

Nieuwjaarsbijeenkomst: Op vrijdagavond 6 januari is weer de gebruikelijk nieuwjaarsreceptie voor alle leden, sponsoren en eventuele overige belangstellenden. Vanaf 20.00 uur staat alles klaar om jullie te ontvangen, dus bij deze is iedereen van harte uitgenodigd om met elkaar te toosten op het nieuwe jaar!

 

Pasfoto's voor het KNLTB pasje: Iedereen die in het verleden nog geen pasfoto heeft ingeleverd wordt aangeraden dit binnenkort te doen bij het secretariaat (Margo Molenaar, Verdorenstraat 3 te Leerdam). Zeker als je aan de competitie of toernooien mee wilt doen dan is een pasje nodig. Meestal komen de nieuwe pasjes in de loop van maart binnen en liggen dan in de kantine klaar voor de leden.

 

Algemene Leden Vergadering: Op woensdag 7 maart om 20.00 uur zal de ALV gehouden worden in ons Clubgebouw! Nadere informatie volgt via de Smash en de Website.

 

 December 2011 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug