Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief November 2011

 logo

 Nieuwsbrief November 2011

 

Inschrijven wintercompetitie:  Er zijn tot op heden erg weinig inschrijvingen voor de wintercompetie binnen gekomen. Toch gaan we 25 november starten op hooguit 1 of 2 vrijdagavonden per maand. Als er nog leden spijt hebben en alsnog willen inschrijven voor het eerste deel (tot eind 2011) dan kan dat nog tot 16 november. Wil je alleen het tweede deel (vanaf januari) meedoen dan kan dat ook, maar geef je dan vast op. Voor degene die onbekend zijn met het fenomeen Wintercompetitie: Ieder lid vanaf 12 jaar kan in principe meedoen ongeacht het niveau. We spelen op vrijdagavond en de wedstrijden duren maximaal een uur. Bij het indelen proberen we zoveel mogelijk rekening te houden dat er gelijkwaardige partijen worden gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we wekelijks of om de paar weken. Je kan zelf opgeven hoe vaak je wil spelen, dus daarin is een ieder vrij. 

Inschrijven kan via email (info@tcleerbroek.nl) of door het invullen van het digitale inschrijfformulier.

 

 

Voorjaarscompetie:  De data en gegevens voor de voorjaarscompetitie 2012 zijn weer binnen. Dit betekent dat de teams weer gevormd moeten gaan worden. Het afgelopen jaar hadden we 7 teams in competitie. Een damesteam op dinsdag, een juniorenteam op woensdagmiddag en zaterdagmorgen en op zaterdagmiddag het maximum van 4 seniorenteams (2 Heren- en 2 Mixteams). Als club zien we liefst zoveel mogelijk teams meedoen, omdat we het spelen van wedstrijden willen stimuleren voor jong en oud. De inschrijving bij de KNLTB sluit uiterlijk 12 december! Bij deze de oproep aan de aanvoerders van de teams uit 2011 om aan te geven of men weer doorgaat. Verder de oproep aan een ieder dit interesse heeft om voorjaarcompetie te spelen om zich op te geven. De voorjaarscompetie is er zowel voor de jeugd (woensdagmiddag en zaterdagmorgen) als voor senioren (dinsdag en zaterdagmiddag). Opgeven kan via email (info@tcleerbroek.nl) of via het digitale inschrijfformulier.De data van de voorjaarscompetitie komen binnenkort op de website te staan, maar zijn ook via www.knltb.nl op te zoeken.

Voor de begeleiding van de jeugdteams zoeken we nog een aantal enthousiastelingen (b.v. ouders) die behalve het rijden bij uitwedstrijden ook bij thuiswedstrijden als gastvrouw of -heer kunnen optreden.

  November 2011 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug