Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Oktober 2011

 logo

 Nieuwsbrief Oktober 2011

 

Wintercompetitie:  In november starten we zoals gebruikelijk met de wintercompetitie. Ieder lid vanaf 12 jaar kan in principe meedoen ongeacht het niveau. We spelen op vrijdagavond en de wedstrijden duren maximaal een uur. Bij het indelen proberen we zoveel mogelijk rekening te houden dat er gelijkwaardige partijen worden gespeeld. Afhankelijk van het aantal deelnemers spelen we wekelijks of om de paar weken. Je kan zelf opgeven hoe vaak je wil spelen, dus daarin is een ieder vrij. Ben je 12 jaar of ouder: Schrijf je in voor 29 oktober!

Inschrijven kan via email (info@tcleerbroek.nl) of door het invullen van het digitale of papieren inschrijfformulier, dit laatste kan je in de witte bus in de kantine achterlaten.

 

Tennislessen: U kunt zich weer inschrijven voor de wintertrainingen 2011/2012. De wintertrainingen beginnen 24 oktober.

Na afgelopen winter hebben we besloten om het lesreglement aan te passen. De eerste uitgevallen training door weersomstandigheden word ingehaald. De tweede uitgevallen training is voor de klant. De rest van de uitgevallen trainingen worden ingehaald 

Leest u ook eens over het “Maak kennis met tennis”  pakketten voor de jeugd (nieuwe leden)

Maak kennis met tennispakket jeugd € 99,00 (minimaal 4 personen  jeugd voor 45 minuten)

16 trainingen 6 personen 1 uur € 117,50 (alleen jeugd!)

16 trainingen 4 personen 1 uur € 176,00

16 trainingen 3 personen 1 uur € 235,00

16 trainingen 2 personen 1 uur € 352,00

16 trainingen 2 personen ½ uur € 176,00

16 trainingen priveles 1 uur € 680,00

16 trainingen priveles ½ uur € 340,00

In de ochtenden trainen is ook mogelijk

 

U kunt inschrijven tot 9 oktober!

 

Inschrijven kan via onze website www.tennisschoolvenp.nl

 

Voorjaarscompetie:  Het lijkt nog ver weg met de winter nog voor de deur, maar november is meestal de maand waarop we de teams voor de voorjaarscompetitie moeten inschrijven. Bij deze de oproepe aan de aanvoerders van de teams uit 2011 om aan te geven of men weer doorgaat. Verder de oproep aan een ieder dit interesse heeft om voorjaarcompetie te spelen om zich op te geven. De voorjaarscompetie is er zowel voor de jeugd (woensdagmiddag en zaterdagmorgen) als voor senioren (dinsdag en zaterdagmiddag). Opgeven kan via email (info@tcleerbroek.nl) of via het digitale inschrijfformulier.De data van de voorjaarscompetitie komen binnenkort op de website te staan, maar zijn ook via www.knltb.nl op te zoeken.

 

Als deze activiteiten worden voor en door leden georganiseerd. Lijkt het je ook leuk om mee te helpen, meld je dan aan door een van de bestuursleden aan te spreken of via email.

 

Oktober 2011 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug