Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Mei 2011

 logo

 Nieuwsbrief Mei 2011

 

Toernooinieuws

 

Hoek en Blok Jeugdtoernooi:

Van 2 tot en met 11 juni wordt ook dit jaar het Hoek en Blok Jeugdtoernooi georganiseerd op onze banen. Er wordt gespeeld in verschillende leeftijdscategorien, dus ieder jeugdlid kan mee doen. Je kan ook altijd minimaal twee wedstrijden spelen omdat we of in poules of met een verliezersronde werken. De inschrijving sluit aanstaande dinsdag, dus als je mee wilt doen schrijf je dan snel in!

Inschrijven kan via www.toernooi.nl (http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=9721E170-2C33-4CD7-88E2-6C117491C543) of als dat niet lukt in een email naar de toernooileider Pauline de With ook voldoende: jeugdtoernooi@live.nl.

Schrijf je in voor ons kleurrijk en sportief toernooi! Voor iedere deelnemer is er een verrassing!

 

Versluis Optiek Open Dubbeltoernooi:

Eind juni is het weer tijd voor leuke en sportieve wedstrijden, gezelligheid op het terras, lekkere hapjes en drankjes, het tradionele buffet op vrijdagavond en wellicht dat onze huis DJ-Hans Berends ons weer gaat vermaken met een karaoke-avond. We gaan starten op donderdag 30 juni en hopen op zaterdag 9 juli de finales te spelen. Hoewel het nog even duurt kan je jezelf nu al inschrijven via www.toernooi.nl (http://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=A9821495-6F9A-4F8F-B62A-85C60C6BF142) of als dat niet lukt is een mail (info@tcleerbroek.nl) ook voldoende.

De formule is gelijk aan die van andere jaren, dus je speelt normaal gesproken altijd minimaal twee wedstrijden. Of we dit jaar weer dezelfde tropische omstandigheden krijgen als vorig jaar weten we niet, dus dat wachten we wel af!

 

We hopen uiteraard zoveel mogelijk eigen leden op onze toernooien te ontmoeten, dus tot ziens op een van onze toernooien!

 

 

Mei 2011 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

 

 

 

« Terug