Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief December 2010

 logo

 Nieuwsbrief December 2010

 

Wintercompetitie: Er is vanwege de strenge winter helaas nog maar 1 keer gespeeld, natuurlijk hopen we dat er in de tweede helft meer gespeeld kan worden. De bedoeling is dat we (als het weer meewerkt) vanaf 14 januari weer starten, dus al iemand zich nog op wil geven dan kan dat zonder problemen. Afhankelijk van je eigen wensen wordt je ingedeeld op je voorkeurstijd en ook wordt er zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau. Er zijn aardig wat aanmeldingen, maar er kunnen er nog veel meer bij dus geef je op! Ook voor de jeugd vanaf 12 jaar is dit een goede gelegenheid om wedstrijdjes te spelen. Opgeven kan tot 7 januari via het inschrijvingsformulier. of via email/telefoon. Het speelschema zal naar je toegestuurd worden per email!

Nieuwjaarsreceptie: Op vrijdagavond 7 januari is weer de gebruikelijk nieuwjaarsreceptie voor alle leden, sponsoren en eventuele overige belangstellenden. Vanaf 20.15 uur staat alles klaar om jullie te ontvangen, dus bij deze is iedereen van harte uitgenodigd om met elkaar te toosten op het nieuwe jaar!

Pasfoto's voor het KNLTB pasje: Iedereen die in het verleden nog geen pasfoto heeft ingeleverd wordt aangeraden dit binnenkort te doen bij het secretariaat (Margo Molenaar, Verdorenstraat 3 te Leerdam). Zeker als je aan de competitie of toernooien mee wilt doen dan is een pasje nodig. Meestal komen de nieuwe pasjes in de loop van maart binnen en liggen dan in de kantine klaar voor de leden.  

 
 
Uiteraard wensen wij alle leden en hun familie een goed, gezond en sportief 2011 toe!
 
 
December 2010 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

 

 

« Terug