Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Oktober 2010

 logo

 Nieuwsbrief Oktober 2010

 Wintercompetitie: Vanaf begin november gaat de onderlinge wintercompetitie weer van start. Afhankelijk van je eigen wensen wordt je ingedeeld op je voorkeurstijd en ook wordt er rekening gehouden met het niveau. Er zijn tot op heden nog niet zoveel aanmeldingen, dus geef je op! Ook voor de jeugd vanaf 12 jaar is dit een goede gelegenheid om wedstrijdjes te spelen, dus geef je voor 31 oktober op via het inschrijvingsformulier. of via email/telefoon. Begin november zal het speelschema voor de eerste helft worden verstuurd per email!

Voorjaarscompetitie: Het duurt nog even, maar de opgave voor de voorjaarscompetitie moet voor 1 december aangemeld worden bij de KNLTB. In het afgelopen jaar hadden we lekker veel teams en natuurlijk willen we dat in 2011 weer evenaren. Bij de senioren hadden we twee Herenteams en twee Mix-teams op de zaterdagmiddag en een Damesteam op dinsdag. De jeugd was met een Jongens- en MIX-team op zaterdagmorgen ook maximaal vertegenwoordigd. Bij deze dus de dringende vraag om je uiterlijk half november aan te melden via het formulier of via email, dit geeft ons nog even de tijd om bij problemen naar oplossingen te zoeken.

Ook voor junioren is het van belang dat zij zich tijdig aanmelden, zodat er teams samengesteld kunnen worden. Bij de junioren wordt er van de ouders/verzorgers verwacht dat zij bij een uit-wedstrijd een keer rijden en bij thuiswedstrijden om beurten als begeleider aanwezig zijn. Afhankelijk van de aanmeldingen zullen er teams in een bepaalde leeftijdscategorie worden samengesteld!

V&P-nieuwsOnder nieuwsbrieven is de laatste nieuwsbrief van V&P te vinden. Hierin o.a.  het gezellige en sportieve toernooi rond kerst en oud en nieuw. Ieder jaar is dit weer een succes en daarom dit jaar wederom het toernooi. Vanaf 18 december een invitatietoernooi voor jeugd en senioren bij gastclub GTC Overwaard te Gorinchem. Verder nieuws over de wintertraining etc.  

Clubkampioenschappen voor de Jeugd. Tijdens de Herfstvakantie worden overdag de clubkampioenschappen voor de jeugd gehouden. Dagelijks zijn er wedstrijden, dus al je tijd hebt ga even naar de toekomst van onze Club kijken! Wil je weten wie er wanneer speelt, het toernooi is te volgen via www.toernooi.nl.  's Avonds kan iedereen gewoon inschrijven en spelen, want het toernooi wordt alleen overdag gespeeld. 

 

Oktober 2010 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug