Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Augustus 2010

 logo

 Nieuwsbrief Augustus 2010

Clubkampioenschappen: Vanaf maandag 20 september starten we met de wedstrijden voor de clubkampioenschappen 2010. Er kan weer gestreden worden om de Rabobank-Bokaal en zoals gebruikelijk speel je altijd minimaal twee keer per onderdeel. Je kan inschrijven voor de Enkels (HE en DE) en de dubbels (DD, HD en GD). Op vrijdag 1 oktober hopen we af te sluiten met de gebruikelijke finaleavond. Ben je 14 jaar of ouder: schrijf je in tot uiterlijk 14 september!

Eventueel kan je ook inschrijven via email (info@tcleerbroek.nl) of door het invullen van het inschrijfformulier, dit kan je in de witte bus in de kantine achterlaten.

 

Tennislessen: Nu de zomervakantie voor de meeste leden voorbij is V&P ook weer gestart met de tennislessen. Op maandag geeft Marco Stuurman training en op dinsdag komt Bastiaan de Pauw training geven. Voor meer informatie over de tennislessen en de tennisschool V&P verwijs is naar de vernieuwde website van de tennisschool www.tennisschoolvenp.nl.

 

Schilderen van Clubgebouw: Vanaf maandag 23 augustus wordt het clubgebouw overdag geschilderd, dit is hard nodig vandaar dat we als bestuur daar nog voor de winter werk van hebben gemaakt. Voor de leden betekent dit uiteraard wel wat overlast en zeker is het oppassen geblazen dat men niet tegen een net geverfd deel gaat leunen. Het is nog niet zeker hoelang het schilderen precies gaat duren, dus let even op! 

 

Overigen activiteiten:  Naast de clubkampioenschappen organiseren we iedere twee weken in de even week op woensdagavond een "husselavond", gewoon lekker tennissen tegen clubgenoten. Verder voor de jeugd de bekende vrijdagavonduurtjes van 18.30 - 19.30 uur voor de jongste groep en van 19.30 - 20.30 uur kunnen de oudere junioren de banen op.  

Als deze activiteiten worden voor en door leden georganiseerd. Lijkt het je ook leuk om mee te helpen, meld je dan aan door een van de bestuursleden aan te spreken of via email.

 

Augustus 2010 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug