Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief April 2010

 logo

 Nieuwsbrief April 2010

Voorjaarscompetitie 2010: Vanaf 3 april start de voorjaarscompetitie. Iedere week zijn er op zaterdagmorgen junioren en op zaterdagmiddag seniorenteams actief in Leerbroek. Op dinsdag spelen de dames. Voor de schema's zie de aparte competitiepagina op de website www.tcleerbroek.nl. Als het goed is zullen er ook weer verslagen te zien zijn, maar het is natuurlijk veel leuker om de teams te komen aanmoedigen. Kom dus gezellig kijken en geniet mee van de hoogte- en dieptepunten!

Tennislessen: De inschrijvingen voor de tennislessen hadden al binnen moeten zijn, maar er is nog steeds ruimte om je in te schrijven, met name op dinsdag! Wees er wel snel bij! Schrijf of mail naar info@tennisschoolvenp.nl. Het is voor iedereen die begint essentieel om les te nemen, maar ook voor de wat meer ervaren leden die bepaalde slagen willen verbeteren zijn lessen zeker aan te raden....    

KNLTB-pasjes ophalen: Iedereen die dit jaar toernooien wil gaan spelen heeft een KNLTB-pasje nodig. Deze zijn op te halen in de kantine op de dagen dat er competitie is op zaterdag. De pasjes van de competitiespelers zijn afgegeven bij de captains van de teams.  

Jeugduur: Op vrijdagavond is er nog steeds volop gelegenheid voor de jeugd om te spelen, te trainen onder begeleiding van de jeugdcommissie. Van 18.30 - 19.30 uur voor de jongste groep en van 19.30 - 20.30 uur kunnen de oudere junioren de banen op. Het is de laatste tijd weer gezellig druk, dus kom lekker spelen op de vrijdagavonden! Op Goede Vrijdag is er geen jeugduur.

 

April 2010 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug