Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief December 2009

 logo

 Nieuwsbrief December 2009

 

Wintercompetitie: Het eerste deel van de wintercompetitie zit er inmiddels op. Afgelopen vrijdag kon er vanwege de sneeuwval niet gespeeld worden, maar verder is alles gespeeld. De bedoeling is om op vrijdag 8 januari weer van start te gaan met de tweede helft. Bij deze kunnen die leden die zich tot op heden niet opgegeven hebben en alsnog mee willen doen zich nog opgeven. Afhankelijk van je eigen wensen wordt je ingedeeld op je voorkeurstijd en ook wordt er rekening gehouden met het niveau. Geef je op, ook voor de jeugd vanaf 12 jaar is dit een goede gelegenheid om wedstrijdjes te spelen, dus geef je voor 31 december op via het inschrijvingsformulier. of via email/telefoon. Begin januari zal het speelschema worden verstuurd per email!

 

Oliebollentoernooi Jeugd: De jeugdcommissie organiseert op dinsdag 29 december een een-dagstoernooi voor de jeugd. Als het goed is hebben de jeugdleden hier via email al bericht van ontvangen.  Er wordt om 11.00 uur gestart en de dag duurt tot een uur of 16.00 uur. De bedoeling is dat iedereen zelf ook wat lekkernijen meeneemt, oliebollen, chips of zoiets dergelijks. De bijdrage bedraagt 3 €, maar daarvoor wordt je dan ook een hele dag vermaakt! Graag wel even van te voren aanmelden bij Arie den Besten, tel. 651166 of via email

 

Jeugduur: Op vrijdagavond is er nog steeds volop gelegenheid voor de jeugd om te spelen, te trainen onder begeleiding van de jeugdcommissie. Van 18.30 - 19.30 uur voor de jongste groep en van 19.30 - 20.30 uur kunnen de oudere junioren de banen op. De jeugdcommissie zit boordevol plannen om ook meer wedstrijdvormen in te gaan passen, dus kom lekker spelen op de vrijdagavonden ook in de wintermaanden!

Nieuwjaarsbijeenkomst 8 januari 2010: De start van de wintercompetitie valt ook in 2010 weer samen met de nieuwjaarsbijeenkomst. Bij deze nodigen we alle leden en sponsoren uit om vanaf 20.15 uur met elkaar onder het genot van een hapje en drankje het nieuwe jaar in te luiden. 

 

Voorjaarscompetitie en competitietraining. In de komende voorjaarscompetitie komen we met maar liefst 7 teams de baan op. Behalve het dinsdagdamesteam en twee jeugdteams op zaterdagmorgen zijn er voor het eerst sinds jaren weer vier teams op de zaterdagmiddag. Met de tennisschool V&P is afgesproken om met de teams in het eerste kwartaal van 2010 speciale competitietraining te volgen. De bedoeling zal zijn om een keer of drie  te trainen onder begeleiding van Wil Broeren om met name op het tactische vlak wat bij te leren. Nadere informatie over data en eventuele kosten volgt via de aanvoerders van de teams!  

December 2009 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

« Terug