Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Oktober 2009

 logo

 Nieuwsbrief Oktober 2009

 

Wintercompetitie: Vanaf begin november gaat de onderlinge wintercompetitie weer van start. Afhankelijk van je eigen wensen wordt je ingedeeld op je voorkeurstijd en ook wordt er rekening gehouden met het niveau. Er zijn tot op heden 19 aanmeldingen, dat is niet voldoende om iedere week te kunnen spelen! Geef je dus alsnog op, ook voor de jeugd vanaf 12 jaar is dit een goede gelegenheid om wedstrijdjes te spelen, dus geef je voor 31 oktober op via het inschrijvingsformulier. of via email/telefoon. Begin november zal het speelschema voor de eerste helft worden verstuurd per email!

Jeugdcommissie: Willem Friso en Jenneke hebben beiden aangegeven dat ze door hun studie onvoldoende tijd kunnen besteden aan de jeugdcommissie. Gelukkig zijn Arie en Adrie den Besten bereid gevonden om vanaf begin november, samen met Edwin, Marieke en Marjolein, de jeugdactiviteiten over te nemen. Het is belangrijk voor de jeugd om veel te spelen, daarvoor zijn naast de training door V&P, ook het jeugduurtje en alle overige activiteiten van de jeugdcommissie prima geschikt. Je leert elkaar kennen en daardoor kan je ook eerder samen een keer op een vrije middag of op zaterdag afspreken om onderling te gaan tennissen. 

V&P-nieuws. Onder nieuwsbrieven is de laatste nieuwsbrief van V&P te vinden. Hierin o.a.  het gezellige en sportieve toernooi rond kerst en oud en nieuw. Ieder jaar is dit weer een succes en daarom dit jaar wederom het toernooi. Vanaf 19 december een invitatietoernooi voor jeugd en senioren bij onze gastclub GTC Overwaard te Gorinchem. Verder een reisje naar Roland Gaross, aanbiedingen etc.  

Nieuwjaarsbijeenkomst 8 januari 2010: Het is nog ver weg, maar bij deze alvast de melding dat we op vrijdag 8 januari een nieuwjaarsborrel met hapjes willen organiseren.   

Oktober 2009 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

 

 

« Terug