Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Mei 2009

 logo

 Nieuwsbrief mei 2009

Laatste oproep aanwezigheid 30-jarig jubileum. Aanstaande week sluit de inschrijvingen, dit in verband met het maken van definitieve afspraken over catering etc. Wil je nog aanwezig zijn en eventueel meedoen aan de activiteiten of het buffet/BBQ schrijf je dan nu in! Het is de bedoeling dat we de middag starten vanaf 14.30 met ontvangst met koffie etc. Daarna is er een sportieve bezigheid voor jong en oud, waarbij men wel tennisschoenen aan moet hebben. Vervolgens zullen we vanaf 17.30 uur gaan genieten van hetgeen de jubileumcommissie voor ons gaat klaar zetten. Inschrijven kan via dit websiteformulier of door de formulieren in de kantine in te vullen, maar doe het wel deze week!  

Jeugdtoernooi.  Vanaf 4 tot en met 13 juni is organiseren we wederom het Hoek en Blok jeugdtoernooi. Bij deze de oproep aan de jeugdleden of hun ouders: schrijf je in! Het is leerzaam, gezellig en bovendien goed verzorgd! Het thema dit jaar is Sun & Beach. Er wordt gespeeld in verschillende leeftijdscategorien en je speelt altijd minimaal twee wedstrijden. Inschrijven kan via toernooi.nl of via het inschrijfformulier wat in het clubgebouw te vinden is. De inschrijving sluit op 25 mei, dus ook hier geldt, wacht niet te lang! Wil je gaan dubbelen, maar heb je geen "maatje", geen probleem, dan zoeken wij er wel een voor je!

Open senioren Dubbeltoernooi. Van 26 juni tot en met 4 juli organiseren we ook weer het jaarlijkse Versluis Optiek Open Dubbeltoernooi. Omdat er behalve een 25+ ook een 17+ categorie is toegevoegd kunnen dit jaar ook onze jonge senioren meedoen, dus maak daar gebruik van! De inschrijving sluit op 12 juni, dat lijkt ver weg, maar gezien de populariteit van dit toernooi in het afgelopen jaar adviseren wij om niet te lang te wachten. Inschrijven kan via toernooi.nl of via het inschrijvingsformulier wat in het clubgebouw te vinden is.

Wij rekenen bij bovengenoemde activiteiten op jullie/uw aanwezigheid!

Het Bestuur

Mei 2009 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

 

 

 

« Terug