Nieuwsbrief TCLeerbroek

Clubkampioenschappen Dubbels 2024

Tennisvrienden,

 

De eerste sneeuw- en vorstperiode van dit jaar ligt al weer achter ons, de dagen worden langzaam wat langer en de teams voor de voorjaarscompetitie zijn al ingeschreven.

 

Kortom, weer tijd voor de clubkampioenschappen! Een mooie kans om je tennisracket weer op te pakken! De kampioenschappen zijn gepland van 18 tot en met 23 maart, wellicht onder de nieuw geïnstalleerde LED-verlichting. We strijden dit voorjaar alleen om de titels in het dubbelspel. Om zoveel mogelijk spannende wedstrijden te krijgen, is het dit jaar ook mogelijk met een niet-lid in te schrijven. Vraag gerust een andere tennisvriend, -vriendin of -kennis.

 

We hopen op veel inschrijvingen en leuke, sportieve wedstrijden. De clubkampioenschappen zijn er voor alle leden, ongeacht ervaring of niveau. Bij deze daarom ook een extra oproep aan nieuwe leden of leden zonder wedstrijdervaring om mee te doen. Heb je geen dubbelpartner, geen probleem, geef dit aan bij je inschrijving en we zoeken er één voor je.

 

De inschrijving is vanaf nu open via deze link op toernooi.nl. Mocht dit niet lukken, laat het dan even weten, dan zoeken we een andere manier.

 

 

Met sportieve groet, 

De toernooicommissie,

 

Jorrit en Mieke Budding

« Terug