Nieuwsbrief TCLeerbroek

Clubkampioenschappen 2023

Tennisvrienden,

 

Zoals gemeld in de laatste nieuwsbrief, willen we na twee jaar de clubkampioenschappen weer organiseren. Er kan gestreden worden om de titels in het enkel- en dubbelspel. De clubkampioenschappen zijn er voor alle leden, ongeacht ervaring of niveau. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk leden mee kunnen doen, willen we de kampioenschappen over een wat langere tijd uitsmeren. We beginnen daarom al op donderdag 23 maart. Natuurlijk proberen we zo veel mogelijk goed gevulde avonden te plannen zodat er ook voldoende ruimte is voor gezelligheid.

 

De inschrijving is vanaf nu open via deze link op toernooi.nl. Mocht dit je niet lukken, laat het dan even weten.

 

We hopen op veel inschrijvingen en leuke, sportieve wedstrijden. Ook nieuwe leden of leden zonder wedstrijdervaring zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Heb je geen dubbelpartner, geen probleem, geef dit aan bij je inschrijving en we zoeken er één voor je.

 

Reserveer zaterdag 1 april in je agenda! Op deze dag sluiten we de kampioenschappen af met de finales, de prijsuitreiking en een gezellige avond voor alle leden. Details daarover volgen later.

 

Namens de toernooicommissie,

 

Jorrit en Mieke Budding

« Terug