Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief januari 2023 Tennisclub Leerbroek

Beste leden,

 

In deze eerste nieuwsbrief van 2023 willen we een aantal nieuwsberichten met jullie delen. Allereerst vanaf deze plek iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar. Afgelopen zaterdag hebben we het glas geheven en het was weer gezellig om te proosten op een gezond en sportief 2023🎾🥂

  • SAVE THE DATE clubkampioenschappen

Dit jaar hopen we na twee jaar afwezigheid de clubkampioenschappen weer te organiseren. Wie worden de clubkampioenen van 2023? Reserveer 27 maart tot en met 1 april vast in je agenda! In de loop van februari zullen we de inschrijving openen. We willen de kampioenschappen zaterdag afsluiten met een gezellige avond voor alle leden waarin we natuurlijk de tenniskampioenen huldigen maar ook gaan uitzoeken wie de kenniskampioenen zijn.

  • Update zendmast Vodafone

Na de ledenstemming (digitaal) is eind vorig jaar de volgende stap gezet. Tennisclub Leerbroek is eigenaar geworden van de strook grond tussen de parkeerplaats en baan 2. Dit is door de gemeente aan ons geschonken en inmiddels gepasseerd bij de Notaris. Op dit moment wordt het contract opgemaakt en kan dit jaar de bouw plaatsvinden.

 

  • Coöperatief dividend ledverlichting

Als club hebben een plan ingediend bij Rabobank Lek en Merwede. In dit plan is omschreven dat onze wens is om op termijn de halogeenverlichting te vervangen voor LED. De Rabobank is bereid hierin voor 2500 euro bij te dragen, mooi nieuws! Het is super dat we mede door deze bijdrage de banen duurzaam kunnen verlichten en de elektrakosten kunnen verminderen.

 

  • Andere belangrijke data om te noteren in jullie agenda’s
    • Algemene leden vergadering 5 april 2023, 20:00 uur in het clubgebouw
    • Voorjaarscompetitie 31 maart – 9 juni vinden op de vrijdagavond en zaterdag wedstrijden plaats op ons park. Vrij spelen is dan niet mogelijk. Exact tijden/tegenstanders zijn nu nog niet bekend
    • Ons open toernooi! Versluis Optiek open dubbeltoernooi 3-7-2023 t/m 8-7-2023. Altijd leuk als veel eigen leden hier aan meedoen. Zowel als deelnemer of als vrijwilliger. Meer info bij Bennie, Jan of Mark.

 

Tot ziens op de club!

Met sportieve groet,

 

Het bestuur.

 

« Terug