Nieuwsbrief TCLeerbroek

Klusdag @TC Leerbroek

Beste tennissers,

 

Het voorjaar staat voor de deur en over een maand begint de competitie al weer. Tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Om het onderhoud op en om de baan uit te voeren, willen we op zaterdag 19 maart een klusdag organiseren. Op deze dag willen we in ieder geval de ‘buitenboel’ aanpakken. Het terras moet voorjaarklaar gemaakt worden, we hopen dat het nieuwe hek op baan 1 geplaatst is en we dit netjes af kunnen werken, er moet baanonderhoud uitgevoerd worden en er is nog een hoop te snoeien en op te ruimen rondom de banen. Kortom voldoende werk om als leden de schouders onder te zetten!

 

Het zou mooi zijn als we dit met een grote groep leden kunnen doen. Al kan je maar een paar uurtjes, je hulp wordt gewaardeerd. Vele handen maken immers licht werk. Als je meedoet, stuur dan even een Mail of WhatsApp naar een van ons. We willen om 9:00 beginnen en voor lunch (met soep van Jannie) wordt gezorgd.

 

Voor jeugdleden die nog uren voor hun maatschappelijke stage moeten maken, vullen we natuurlijk met plezier het formulier in. Neem gerust ook een vriend(in) mee.

 

Tot de 19de,

 

Jan den Hartog

Jorrit Budding

« Terug