Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Maart 2009

 logo

 Nieuwsbrief maart 2009

Afsluiting wintercompetitie: Aanstaande vrijdag is de afsluiting van de wintercompetitie met de bekendmaking van de winterkoning en -konging. Daarnaast willen we als het weer het toelaat gaan husselen, dus kom rond half negen als is het maar voor een bakje koffie, fris of iets sterkers.

Voorjaarscompetitie 2009: Vanaf 4 april start de voorjaarscompetitie. Iedere week zijn er op zaterdag junioren en seniorenteams actief in Leerbroek. Op dinsdag spelen de dames. Voor de schema's zie de aparte competitiepagina. Als het goed is zullen er ook weer verslagen te zien zijn, maar het is natuurlijk veel leuker om de teams te komen aanmoedigen. Kom dus gezellig kijken en geniet mee van de hoogte- en dieptepunten!

Tennisles en V&P-nieuws: De inschrijvingen voor de tennislessen hadden al binnen moeten zijn, maar er is nog steeds ruimte om je in te schrijven. Wees er wel snel, uiterlijk deze week bij! Schrijf of mail naar info@tennisschoolvenp.nl.  In overleg met V&P is het nu mogelijk om je op te geven voor 9 lessen, maar of je deze ook kan gaan volgen hangt of van de belangstelling. Als er een aantal leden b.v. de eerste 9 lessen volgen en een tweede groep volgt de volgende serie dan is V&P bereidt om dit toe te staan. Voor een ieder die tegen 18 lessen aanhikt bij deze de kans, maar nogmaals het is afhankelijk van de animo!  Tenslotte staan er op de website onder het menu Tennisles niet alleen allerlei informatie van V&P, maar ook tactische tips. Dus competitiespelers, lees ze maar eens na en breng ze in praktijk!

Grote schoonmaak op zaterdag 28 maart: Aanstaande zaterdag is er de jaarlijkse schoonmaak van de buitenboel en mogelijk de kantine. Hoe meer handen, hoe sneller we klaar zijn! Help mee om voor de competitie het park weer speelklaar te maken! Vanaf 09.00 uur bent u of jij welkom.  

30-jarig jubileum. In de Smash van februari is het aanmeldingsformulier per abuis niet opgenomen. Vandaar bij deze het formulier. Het is ook mogelijk om via dit websiteformulier je op te geven. Let op de sluitingsdatum! Bij onvoldoende inschrijving voor het gratis buffet zullen we de zaak moeten afzeggen, inschrijven dus!    

 

30 JARIG JUBILEUM
+
BUFFET
 
 
Beste TCL-ers
Dit jaar bestaat de vereniging al weer 30 jaar. Wij als bestuur willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom organiseren we op 30 mei 2009 een sportieve middag voor alle leden van de vereniging ( jong en oud). Na het sportieve gedeelte is er een uitgebreid buffet dat gratis wordt aangeboden door de vereniging, alleen de drankjes zijn voor eigen rekening. Het is de bedoeling om rond 13.30 uur te beginnen met het sportieve gedeelte en met het buffet rond 17.00 uur. Als u ideeën of suggesties heeft voor het invullen van deze middag horen wij dit graag. Wilt u zelf graag mee organiseren dat mag ook.(Al 1 aanmelding binnen, dus meld u aan) In verband met het aantal deelnemers zowel als het sportieve gedeelte als het deelnemen aan het buffet is het van belang dat u zich aanmeld met het onderstaande formulier. U mag zich ook aanmelden via het mailadres hansberends@planet.nl of via de lijst die in de kantine komt te hangen. Deponeer deze in de ideeën bus in de kantine.
Let op: de inschrijfdatum sluit uiterlijk op woensdag 20 mei  
 
Naam:­­­­­­_______________________________________
 
Ik geef mij bij deze op voor:Doorhalen wat niet van toepassing is
Sportieve deel      :       JA    //     NEE
Buffet                    :       JA    //     NEE
Beide                     :       JA    //     NEE
 
Ik heb nog leuke ideeën:
 
 

Maart 2009 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

 

 

 

« Terug