Nieuwsbrief TCLeerbroek

Jeugdtennis

Beste ouders/jeugdleden,

De jeugduurtjes op vrijdagavond kunnen de komende tijd helaas nog niet doorgaan. In plaats daarvan willen we, als er voldoende animo voor is, elke twee weken op zaterdag een jeugduurtje organiseren. Afgelopen zaterdag hebben we dit gedaan en dat is goed bevallen! We horen daarom graag of jullie (kinderen) hierin geïnteresseerd zijn en welk starttijdstip jullie voorkeur heeft, 10:30 of 13:30. Op de website (www.tcleerbroek.nl) staat hiervoor een poll die je kunt invullen.

Voorlopig zal het zaterdagse jeugduurtje tijdelijk zijn. We verwachten dat vanaf de zomer het jeugduurtje weer op vrijdagavond kan doorgaan.

We willen met deze mail ook  benadrukken dat het jeugduurtje een activiteit is die door vrijwilligers wordt begeleid. We proberen vooral plezier te hebben en ‘lekker ballen over het net te slaan’. Om echt te leren tennissen, is tennisles nodig. Deze lessen worden gegeven door tennisleraren van tennisschool Bas-ta (www.bas-ta.nl) waar de club mee samenwerkt. Het jeugduurtje is hiervoor geen vervanging maar juist bedoeld als mooie en leuke aanvulling. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van tennisles, kijk dan op de website van Bas-ta of vraag het de begeleiders van het jeugduurtje.

Naast tennisles en het jeugduurtje is het voor alle (jeugd)leden natuurlijk mogelijk om vrij te spelen met een vriend of vriendin. Maak hier vooral gebruik van. Hoe meer je tennist, hoe beter het gaat! Heb je nog geen sleutel van het tennispark, laat het dan ook even weten.

Groeten,

Namens de tennisclub,

Mark Bel

Jorrit Budding

Jan den Hartog

John Keppel

« Terug