Nieuwsbrief TCLeerbroek

Clubkampioenschappen 3 - 10 juli TC Leerbroek + uitnodiging BBQ 10 juli

Tennisvrienden!

A.s. vrijdag starten onze eigen kampioenschappen.
Dit betekent dat voor 6 dagen beide banen gereserveerd zijn en het niet mogelijk is om vrij te spelen. Het jeugduurtje van 3 en 10 juli, tennisles volgende week en de husselavond 9 juli  gaan hierdoor niet door.

Goed nieuws is dat per a.s. vrijdag zowel de kantine als het terras weer geopend zijn voor een hapje en drankje. Belangrijkste corona maatregel is dat we met elkaar de 1,5 meter in acht blijven nemen. Dit hebben we zo ook afgesproken met de gemeente vijfheerenlanden. Na de clubkampioenschappen is de koelkast in de kantine ook weer gevuld en kan je hiervan gebruik maken door je drankjes te noteren op de hiervoor bestemde lijst op de bar.

Kortom iedereen is welkom om onder het genot van een drankje een aantal leuke tennispotjes te komen bekijken en je clubgenoten aan te moedigen. Dit jaar hebben we bij de heren enkel en dubbel 2 niveaus gemaakt. A (speelsterkte 3-5) en een B poule. Leuk om iedereen weer te ontmoeten op ons terras en/of tennisbaan. Zie voor de actuele wedstrijden: https://www.toernooi.nl/sport/matches.aspx?id=2E565212-3693-4F1B-BCF9-61BDD5E945E3

Alle leden zijn, ongeacht of je speelt, welkom op de bbq vrijdagavond 10 juli. Geef je even vooraf op bij Janny de Jong, kosten 10 euro p.p. (jannydejong@sidejo.nl / tel:06-20965607) Voor deelnemers die dit al gedaan hebben via toernooi.nl is dit uiteraard niet nodig.
De kantine zal elke avond geopend zijn van 3 t/m 10 juli.

Groet,

Bennie, Jan en Mark

« Terug