Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief TCL juni 2020

Beste leden,

 

In deze nieuwsbrief van juni willen we 4 nieuwsberichten met jullie delen

  • Nieuwe tennistrainer werkzaam voor TCL op de dinsdag.

Via tennisschool BAS-TA is er een nieuwe trainer beschikbaar voor tennisles op ons park. Het gaat om Bert van der Wolf

Overweeg je ook om te lessen, wil je ook je techniek verbeteren en bijvoorbeeld die service beter kunnen slaan? Neem contact op met BAS-TA, kijk even op hun website> https://www.bas-ta.nl/lespakketten/ Via deze site kan je je gelijk aanmelden voor les in Leerbroek!

  • In ons vorige bericht meldden we dat Rianne stopt als bestuurslid. In deze nieuwsbrief kunnen we het mooie nieuws al brengen dat er een opvolger zich gemeld heeft!

Elleke Franssen is onze nieuwe secretaris, bij deze heten we Elleke van harte welkom! Volgens onze statuten moet een nieuw bestuurslid officieel benoemd worden in de ALV. Door de coronamaatregelen kan een ALV nog niet georganiseerd worden maar wij nemen gevoeglijk aan dat er geen bezwaren zijn.

De officiële benoeming zal dan op de ALV zijn die wij hopelijk in september kunnen houden.

  • Husselen op de donderdagavond

Nu dubbelen weer mogelijk is, maar het wedstrijd/toernooi seizoen nog volledig stil ligt willen we de komende maanden het husselen weer opstarten. In ieder geval tot september, afhankelijk van de mogelijkheden. Dat betekent dat er vanaf a.s. donderdag weer vanaf 20u hiervoor beide banen gereserveerd zijn. Hou hier rekening mee met je individuele tennisafspraken!

Uiteraard hierbij de uitnodiging aan alle leden: Wees welkom en speel lekker een potje mee op de donderdagavond. En specifiek voor de beginnende tennissers onder onze leden om juist op deze avond te komen om zo op een laagdrempelige manier kennis te maken met het wedstrijdtennis en de spelregels. De ervaren leden vertellen je graag wat de gebruiken zijn (zowel de officiële spelregels en misschien ook de ongeschreven regels).

De indeling wordt per avond ter plaatse gemaakt naar eigen inzicht van de aanwezigen. Meer info? Kijk eens op: https://www.tcleerbroek.nl/page/4237/Husselavonden

Deze maand (juni) is onze kantine helaas nog wel gesloten gedurende de donderdagavonden.

  • Corona update

Logische aanvulling op het berichtje hierboven> gevolgen corona voor het tennis.

1 juli is nu de datum (na goedkeuring van de gemeente) dat ook onze kantine weer open mag voor bijvoorbeeld de donderdagavonden.

Wat betreft club overstijgende evenementen, denk aan de populaire open toernooien die veel andere verenigingen in de regio altijd organiseren is onderstaand het officiële antwoord.

Totdat er zekerheid bestaat over het versoepelen van de maatregelen is het voor verenigingen niet mogelijk om een open toernooi te organiseren. Alle goedgekeurde open toernooien zijn tot en met 2 augustus (week 31) geannuleerd.

Het statement van NOC NSF/KNLTB laat nog ruimte voor augustus. Omdat de gemiddelde voorbereiding 4-6 weken is per toernooi moet deze week hier meer duidelijkheid over komen. Op het moment van schrijven is dit nog niet bekend.

Wij hopen dat er vanaf september weer wedstrijden/toernooien gespeeld mogen worden.

 

Sportieve en zonnige groeten

 

Het bestuur.

 

« Terug