Nieuwsbrief TCLeerbroek

UPDATE 14 FEBRUARI / Start vernieuwing baan 2

Baan 1 is weer beschikbaar om te spelen

Goedenavond,

De onderlaag is klaar. Belangrijk is dat er absoluut niemand over heen loopt om ballen o.i.d. te pakken. Omdat er nu 2 droge dagen nodig zijn voor de aanleg van de toplaag en dit zeker de komende dagen niet het geval zou zijn is er een tijdelijke oplossing.
Een oplossing om weer op 1 baan te tennissen. De nieuwe baan is nu afgezet met bouwhekken, ook de deur is op slot. 

Kortom er kan weer gespeeld worden. !!Maar let op bal over het hek = afscheid bal gelieve niet over de nieuwe onderlaag lopen!!

______________________________________________________________________

Tijdelijk zijn beide banen niet bespeelbaar. (vanaf 12 feb.)

Goedenavond leden,

 

De werkzaamheden zijn inmiddels gestart en de oude baan is verwijderd. Ook het tussenhek is weg gehaald. Nu wil de aannemer Wijnbergen beginnen met het opbouwen van de onderlaag. Belangrijk is dat als deze lava/zand laag is aangebracht er niet meer overheen gelopen wordt en/of er tennisballen opkomen.

Om ervoor te zorgen dat de aanleg 100% goed verloopt geldt dat vanaf woensdag 12 februari er niet gespeeld kan worden in Leerbroek. Na 2 dagen wil men dan starten met de toplaag. Als deze er eenmaal op ligt kan er op baan 1 weer gespeeld worden.

Of er vrijdag al gestart wordt is weersafhankelijk. We houden jullie op de hoogte.

 

Groet,

 

Het bestuur.

 

 

A.s. week beginnen de werkzaamheden om baan 2 te vervangen.

Deze voorbereidingen nemen circa 1 week in beslag. De definitieve aanleg van de toplaag is weersafhankelijk en volgt later hierna.

Kortom vanaf maandag 3 februari is baan 2 niet bespeelbaar, tijdens deze periode is baan 1 gewoon beschikbaar.
Om zeker te zijn of je kan spelen, reserveer vooraf je baan via de clubapp! Hierin kan je ook zien wanneer er plaats is.
Ga hiervoor op de homepagina naar baanoverzicht.
Nog helemaal geen ervaring met de app, of wil je deze beter leren kennen? Kijk eens op https://www.knltb.nl/clubapp.

Uiteraard is deze app gratis te gebruiken. De regels voor afhangen zijn hetzelfde, enkel 45 min, dubbel 90 min. En vanaf 24u van te voren is reserveren mogelijk. 


Mocht je je inlog mail kwijt zijn, of deze nog niet gehad hebben, stuur even een mailtje aan Rianne> secretariaat@tcleerbroek.nl

Groet,

Het bestuur

 

« Terug