Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief december 2019

Goedenavond allemaal,

Bijzondere ledenvergadering 4 december 2019

Begin deze maand was er een bijzondere ledenvergadering om te stemmen over een offerte voor het vernieuwen van baan 2.
Met een meerderheid is goedkeuring gegeven om deze investering aanstaand voorjaar te doen. Voor de KNLTB voorjaarscompetitie 2020 hopen we de werkzaamheden afgerond te hebben. Precieze info wanneer er gewerkt wordt op het park volgt later. 

Nieuwjaarsborrel 2020 7 januari

Dinsdagavond 7 januari a.s. organiseren we de jaarlijkse nieuwjaarsborrel. Dé gelegenheid om elkaar onder het genot van een hapje en drankje een goed 2020 toe te wensen. Vanaf 20.00 uur zijn jullie welkom in ons clubgebouw.

KNLTB voorjaarscompetitie 2020

De eerste weken van het nieuwe jaar moeten we als club weer de teams opgeven voor de competitie. Wil je meedoen, of een team starten? Neem even contact op met Mark Bel. (Mail: MFHBEL@Gmail.com) Voor de mogelijkheden zie de volgende link: https://www.knltb.nl/siteassets/1.-knltb.nl/downloads/20191028_weekplanner_2020_utrecht.pdf  De eerste 2 teams hebben zich inmiddels aangemeld. 1 herenteam op vrijdagavond, en 1 herenteam op zaterdagmiddag. 
Alle speeldata zijn bekend, zie: https://www.knltb.nl/siteassets/1.-knltb.nl/downloads/tennissers/competitie/voorjaarscompetitie/compdatavoorjaar2020-def.pdf

Graag nog een reminder voor de Wintercompetitie deel 2, doe je (weer) mee?

Het jaar loopt weer op zijn einde. Dat betekent dat het eerste deel van de Wintercompetitie voorbij is en het weer tijd wordt het tweede deel te plannen. De afgelopen maanden zijn op donderdagavond leuke, sportieve dubbelwedstrijden gespeeld en dat willen we graag doorzetten (liefst met nog meer enthousiaste deelnemers).

De wintercompetitie is bedoeld voor alle leden van twaalf jaar en ouder, ongeacht niveau. Bij de indeling van de partijen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau van de spelers. Je schrijft je als individuele speler in en per wedstrijd worden koppels samengesteld zodat de wedstrijden gelijkwaardig en voor iedereen voldoende uitdagend zijn. De wedstrijden worden gespeeld op donderdagavond en duren een uur.

Wil je (weer) meedoen? Geef dan, liefst zo snel mogelijk, via het formulier onder deze link je beschikbaarheid op. De week na kerst hopen we de planning te maken.

Dit was de laatste nieuwsbrief van 2019, een goede jaarwisseling gewenst en tot ziens op de nieuwjaarsborrel!

 

Groet,

Het bestuur

 

« Terug