Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief oktober 2019

Nieuwsbrief oktober 2019

Vernieuwing baan 2

Zoals eind augustus al was aangekondigd verwachten we dit jaar te kunnen tekenen voor de vernieuwing van baan 2. Doel is om voor de voorjaarscompetitie 2020 op een nieuwe baan te kunnen spelen. De kans is groot dat samen met de gemeente ook het groen aan de zwembadzijde en parkeerplaats samen met de gemeente wordt aangepakt.

Wintertennis

Nog een korte reminder voor onze interne competitie. Deze wintercompetitie is bedoeld voor alle leden van twaalf jaar en ouder, ongeacht niveau. Je schrijft je als individuele speler in en speelt elke keer met een andere dubbelpartner. Jorrit Budding neemt de organisatie op zich en heeft vooraf een korte enquête opgesteld. Doe je mee? Graag even dit formulier invullen.

Het gaat bijvoorbeeld als volgt: Je speelt om de week op donderdag 1/1,5 uur een dubbelwedstrijd op je eigen niveau. We starten de eerste week november en de laatste partijen spelen we medio maart 2020 maart. Voor meer informatie kunnen jullie contact opnemen met  jorrit.budding@outlook.com.

Voorjaarscompetitie 2020

Terwijl de najaarscompetitie nog bezig is (de heren staan 3e op dit moment), wordt het alweer tijd om na te denken over het voorjaar 2020. Rond de jaarwisseling moeten de teams bekend en ingeschreven zijn. De speeldata zijn bekend. Zie dit schema. Tennis je nog niet zo lang, maar vind je het leuk om eens wat wedstrijden te spelen tegen andere clubs op donderdagavond? Dan is de 8/9 competitie misschien iets voor jou? Bij 8 & 9 tennis speel je op een relaxte manier je wedstrijden want resultaten zijn in deze competitie minder belangrijk. Je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau. 8 & 9 tennis bestaat uit twee dubbelpartijen. Dit kan een damesdubbel, herendubbel of gemengd dubbel zijn. Alles is mogelijk en dat maakt 8 & 9 tennis zo leuk! Voor meer info zie: https://www.knltb.nl/tennissers/competitie/najaarscompetitie/89-tennis/  

Ledengroei TC Leerbroek

Dit jaar kent onze club een relatief grote toename van het ledenaantal. Hier zijn we natuurlijk erg blij mee. Nadat we op de ALV als bestuur nog onze zorgen uitspraken, kunnen we op dit moment melden dat we weer boven de 70 leden zitten. De groei zit vooral in het aantal jeugdleden. Dit zijn er bijna 20.(!) Dit mede door de grote inzet van Arie op het jeugduurtje op vrijdagavond.

Even napraten na je tennispot, en wat drinken?

Vanaf deze week is het mogelijk om drankjes zelf te pakken (door leden) om zo nog even lekker te blijven hangen in de kantine. De koelkast achter de bar wordt hiervoor gebruikt. Een aantal spelregels

  • Op de bar ligt een lijst met namen, noteer achter je naam wat je gepakt hebt
  • Janny zal dit een aantal keer per jaar afrekenen met de leden die hiervan gebruik maken
  • Graag alleen de blikjes of evt. flesjes bier hiervoor gebruiken, niet de flessen Cola/Ice tea etc.
  • Deze winter zal dit mogelijk blijven. Mocht na verloop van tijd blijken dat er verschil is in aantal tussen voorraad en verkoop op de lijst moeten we er helaas mee stoppen. Graag op basis van vertrouwen noteren wat iedereen consumeert!

Heb je aanvullende wensen/vragen over dit initiatief neem dan even contact op met Janny de Jong (jannydejong@sidejo.nl)

 

Nog wat overige zaken:

  • Automatische omzetting/verlenging lidmaatschap

Opzeggingen dienen schriftelijk uiterlijk op 1 december van het lopende verenigingsjaar bij het secretariaat (Rianne) binnen te zijn. Wie zich niet voor deze datum als lid afmeldt is gedurende het hele komende jaar nog lid en is verplicht de contributie te betalen.

  • Communicatie Tennisclub Leerbroek

Graag herinneren we onze leden eraan dat we bijna alles aan nieuws/mededelingen digitaal verspreiden. Belangrijk is dat het e-mailadres dat bij ons bekend is dus klopt. (nieuwsbrief/les aanbiedingen etc.) Mocht je dit willen aanpassen, laat het even aan Rianne weten zodat we het kunnen aanpassen. Andere belangrijke kanalen zijn:

Facebook https://www.facebook.com/TCleerbroek/

Website https://www.tcleerbroek.nl

Knltb Clubapp, deze heb je sowieso nodig om zelf banen te kunnen reserveren. Download de KNLTB ClubApp via de App Store of Play Store. 

Download de KNLTB ClubApp voor iOS
Download de KNLTB ClubApp voor Android 

 

Hieronder nogmaals de lesaanbieding voor leden van onze tennisschool BAS-TA

 

Tennis is FUN

Bent u lid bij TC Leerbroek en wilt u ook weer een keer aan de slag met uw slag, maak dan gebruik

van deze aanbieding!

U bent vast net zo enthousiast over tennis als wij zijn?! U bent al lid bij TC Leerbroek maar u heeft zich nog niet opgegeven voor de trainingen.

Samen, TC Leerbroek en Bas Tennis Academy hebben voor u een lespakket van 8 trainingen gemaakt voor slechts € 110,00!

 

Als u wilt trainen dan kunt u zich opgeven voor de trainingen die in de week van 15 oktober 2019 weer gaan starten. Aarzel niet en geef je snel op, voor tennisles bij deze gezellige vereniging.

De trainingen worden verzorgd op zaterdagochtend. Uiteraard zien wij heel graag uw inschrijving voor de tennis trainingen tegemoet. Als u naar onze site gaat www.bas-ta.nl dan kunt op de button “inschrijven” klikken. Als u de gevraagde stappen volgt komt uw inschrijving vanzelf bij ons binnen.

 

U kunt kiezen voor het pakket “Winter Aanbieding 2019 – 8 trainingen - 4 personen 1 uur ”.

 

TC Leerbroek en Bas Tennis Academy hopen u snel weer te zien op de tennisbaan.

Meer info/vragen? >> telefoon: 0183-851490 / mail info@bas-ta.nl

« Terug