Nieuwsbrief TCLeerbroek

Enquête Wintercompetitie

Beste tennissers,

 

De afgelopen jaren is tijdens de winter de zogenaamde wintercompetitie georganiseerd. Vanwege teruglopend animo is het er de afgelopen winter helaas niet van gekomen. Gelukkig zien we sinds deze zomer het aantal leden en de activiteit op ons tennispark toenemen. Dat roept de vraag op of er weer behoefte is aan de wintercompetitie.

 

Het idee achter de wintercompetitie is om met medeclubleden, op een sportieve manier, wedstrijden te spelen waarbij het plezier bovenaan staat. Op deze manier leren we elkaar kennen, genieten we van het spelletje en blijven we ook in de donkere wintermaanden in beweging!

 

De wintercompetitie is bedoeld voor alle leden van twaalf jaar en ouder, ongeacht niveau. Je schrijft je als individuele speler in en speelt elke keer met een andere dubbelpartner. Bij de indeling van de partijen wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het niveau van de individuele spelers. Op deze manier zijn de wedstrijden gelijkwaardig maar ook voor iedereen voldoende uitdagend. Het idee is om elke week een avond of middag wedstrijden te plannen. De wedstrijden duren een uur en het aantal gewonnen games wordt doorgeteld. De speler die aan het eind van het seizoen de meeste games gewonnen heeft mag zich de winterkoning of winterkoningin noemen.

 

Voor een leuke, afwisselende wintercompetitie zijn voldoende deelnemers nodig. Om de interesse te peilen, wil ik jullie vragen voor 1 oktober dit formulier in te vullen. Bij voldoende animo zullen we de inschrijving openen zodat uiterlijk begin november gestart kan worden.

 

Voor meer informatie kunnen jullie contact met me opnemen via jorrit.budding@outlook.com

 

Groeten,

 

Jorrit Budding

« Terug