Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief Mei (2)

Goedemiddag Leden,

 

40 jarig jubileum TC Leerbroek Dit jaar bestaat onze club 40 jaar! Dit willen we natuurlijk vieren, heb jij ideeën? Meld je bij een van de bestuursleden voor als je een plan of idee hebt. De geplande dag is zaterdag 31 augustus om het te vieren.

Jeugdtoernooi 2019 A.s. week is weer ons jaarlijkse jeugdtoernooi met dit jaar een record aantal deelnemers. Hier zijn we natuurlijk erg trots op en vinden het leuk dat we zoveel bezoek krijgen. Dit heeft wel als gevolg dat de gehele week beide banen hiervoor gereserveerd zijn. We hopen op uw begrip. Dit is wel een mooie kans om te komen kijken en de jeugd aan de slag te zien in mooie wedstrijden, altijd welkom!

Kampioenschap herenteam Het is een drukke week volgende week in Leerbroek. Vrijdagavond 31 mei hebben de heren hun laatste wedstrijd. Kom jij ze aan moedigen?

Omdat dit de laatste competitiedag is verzorgen de heren samen met de kantine commissie een BBQ. Iedereen is welkom op. Zonder inschrijving en op basis van op=op. Er is een mogelijkheid voor een vrijwillige bijdrage en het evt. verschil wordt aangevuld door de kampioenen.

Versluis Optiek open dubbeltoernooi 2019 Alweer snel na de jeugd is er weer het open dubbeltoernooi. Zoals andere jaren ook weer met een feestavond op de vrijdag + BBQ. Heb jij je al ingeschreven?

https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=B1D967AE-2AA6-4FA5-801C-4AF98912CEC5

Hopelijk tot ziens a.s. periode met veel activiteit op ons park.

Het bestuur

« Terug