Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief TCL mei 2019

Nieuwsbrief Mei 2019

 

Baanvernieuwing. Binnenkort worden er bij baan 2 boringen gedaan om de samenstelling van de baan vast te stellen als voorbereiding op de vervanging. Vervolgens is het streven dat er medio augustus gespeeld kan worden op een nieuwe baan. Fantastisch nieuws! Hier gaat mogelijk wel een periode aan vooraf, dat we tijdelijk maar de beschikking hebben over 1 baan.

40 jaar jubileum TC Leerbroek. Dit jaar bestaat onze club 40 jaar. Dat willen we vieren bij de ingebruikname van de vernieuwde baan. De datum: de laatste zaterdag van de zomervakantie 31 augustus. Er zijn al wat ideeën zoals ook besproken op de laatst gehouden ALV, maar we ontvangen graag meer input van de leden. Ook zoeken we vrijwilligers die mee willen helpen met de organisatie van dit jubileum.  Meld je bij een van de bestuursleden.

Voorjaarscompetitie 2019. De voorjaarscompetitie is volop bezig. Dit voorjaar hebben we 1 team. Op de vrijdagavond speelt het herenteam in de 2e klasse.  De indeling, uitslagen en standen zijn op deze website' te zien. Deze maand spelen de heren regelmatig thuis, aanmoediging is altijd welkom! Dit betekent wel dat op deze avonden beide banen vanaf 19:30u gereserveerd zijn voor het herenteam. Ondanks dat we nog maar halverwege de voorjaarscompetitie zitten, moet er al gedacht worden aan de najaarscompetitie 2019.

Najaarscompetitie 2019.  Heb je interesse om met een aantal clubgenoten mee te doen, geef dit dan uiterlijk 5 juni door aan de verenigingscompetitieleider (VCL) via vcl@tcleerbroek.nl. De najaarscompetitie wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld (zeven speeldagen).  Zie voor de speeldata en andere info deze pagina.

Open jeugdtoernooi 2019.  Ook dit jaar is er weer ons jeugdtoernooi. Er wordt gespeeld in de categorieën groen en geel in drie leeftijdsgroepen vanaf 10 jaar, zowel enkel als dubbel. Bij deze is alle jeugd van harte uitgenodigd om deel te nemen! Voel je vrij deze aankondiging te delen met jullie jeugdleden of andere verenigingen. Inschrijven kan via de volgende link: Schrijf je in! Dit jaar zijn we ook onderdeel geworden van de Lingecup! De Lingecup is een initiatief van 5 tennisverenigingen die aan/in de buurt van het riviertje de Linge liggen. Deze verenigingen zijn TV Rhelico uit Rumpt, TC De Belt uit Heukelum, GTC Overwaard uit Gorinchem en TC Leerdam en wij. Voor meer informatie zie de flyer in ons clubgebouw.

Jeugduurtje is weer terug! Elke vrijdagavond is er van 18:30 – 19:30 het jeugduurtje. Ieder jeugdlid is van harte welkom en neem je vriend(in) mee, leuk!

Andere weetjes:

Sinds kort beschikken we over Wifi in ons clubgebouw! Om hier gebruik van te maken: zoek naar netwerk tc_guest en log in met wachtwoord: TCLtennis

  • De nieuwe KNLTB pasjes zijn er weer. Deze zijn dit jaar 2 jaar geldig. Wil je een nieuwe foto? Neem even contact op met Rianne.
  • Wil je een keer de profs aan het werk zien? Dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Libema Open in Rosmalen. Via onderstaande link en speciale code krijgen onze leden €5,- korting bij het bestellen van entreekaarten: www.libema-open.nl/clubactie. Code: leerbroek-lo19 Per verkochte entreekaart ontvangt de club €5,- en €10,- per verkochte VIP-kaart!
  • Like je al onze Facebookpagina? klik hier en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Binnenkort is het mogelijk voor elk lid om in de kantine wat te drinken. Denk aan een biertje, of wat fris. Hier volgt apart nog wat informatie over. We denken eraan de koelkast open te stellen en een lijst klaar te leggen waar een ieder zijn consumpties noteert en dit vervolgens halfjaarlijks of jaarlijk te factureren. 

Contributie 2019

Heb jij je contributie van dit jaar al betaald?

Mei 2019  TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

 

« Terug