Nieuwsbrief TCLeerbroek

Oproep baanonderhoud en klussenochtend 8 december 2018

Beste leden,

Om de banen in goede conditie te houden is regelmatig baanonderhoud noodzakeljk. Zeker in de voorjaars/zomer periode betekend dit dat elke 2 weken hier tijd aan besteed moet worden.

De laatste jaren is dit altijd gedaan door Cornelis de Jong met hulp van Jan en/of Mark. Cornelis heeft echter bij het bestuur aangegeven dat hij hier niet meer alleen verantwoordelijk voor wilt zijn. Ons voorstel is dat we dit op een zelfde wijze willen oplossen als het oud papier ophalen.

Door een schema te maken met meerdere personen verdelen we deze werkzaamheden en waarborgen we dat het onderhoud met regelmaat wordt uitgevoerd.

Bij deze daarom de oproep wie wil zich aanmelden om een aantal keer per jaar te helpen met het baanonderhoud? De werkzaamheden (afhankelijk van het seizoen) zijn het vegen van de banen, snoeiwerk, onkruid verwijderen en schoonmaakwerk.

Winterschoonmaak

De winter staat voor de deur, het groen en het gebouw kunnen weer een onderhoudsbeurt gebruiken en daarom organiseert het bestuur een winterschoonmaak & Klussenochtend op zaterdag 8 december 2018

Onder het motto: Vele handen maken licht werk!

We willen graag het tennispark er op en top uit laten zien zoals: Baanonderhoud doen, de begroeiing rondom de baan snoeien, onkruid tussen de tegels weg halen, terrasstoelen schoonmaken, binnen het gebouw lekker soppen enz. Kortom genoeg te doen! Het is de bedoeling om 09.00 uur te beginnen en rond de middag klaar te zijn. Kun je niet de hele morgen maar wel een uurtje, alle hulp en gezelligheid is welkom. 

Wij zien je graag op zaterdag 8 december. Welkom, de koffie staat klaar.

 

Hartelijk Groet,

Het bestuur

« Terug