Nieuwsbrief TCLeerbroek

TC Leerbroek gaat digitaal! (2)

Goedenavond leden,

Zoals eerder geschreven willen we overgaan naar digitaal afhangen. Dit met behulp van de KNLTB clubapp en ons digitaal afhangbord in de kantine. Nu is het tijd voor de volgende stap om volledig over te gaan. Dit betekent dat het papierenafschrijfboek verdwijnt. A.s. weekend wordt dit weggehaald. Kortom per 17 september  a.s. is het alleen nog mogelijk om digitaal af te hangen. 

Belangrijk is dat iedereen de beschikking heeft over zijn KNLTB pas. Wanneer je deze nog niet hebt, liggen ze klaar in een bakje achter de bar. Hiermee kun je via het afhangbord gewoon nog ter plaatse afhangen volgens de "oude" regels. (24u van tevoren, 45 min enkel/90 min dubbel). En daarnaast is het nu ook mogelijk dit op afstand te doen via de clubapp. Alle info vind je op de volgende website: https://www.knltb.club/functionaliteiten/clubapp/ De app is zowel voor Apple als Android beschikbaar. Daarnaast is er via de knop rechtsboven de mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chat. Onze ervaring is dat deze support erg snel en goed is!

Voor de eerste keer om inloggen heb je een code nodig. Deze is op te vragen bij Rianne Kon, secretariaat@tcleerbroek.nl. Belangrijk is dat wij je juiste e-mailadres hebben. Ook als er nog geen KNLTB pas voor je is of als je bijvoorbeeld een andere foto in je profiel wilt kun je Rianne contacten.

Deze week tijdens de clubkampioenschappen willen we je de gelegenheid bieden om vragen te stellen. Donderdagavond en zaterdag tijdens de BBQ zijn Rianne en Mark aanwezig om je te helpen met allerlei vragen. Zo kunnen we je direct aanmelden voor de app of uitleg geven over ons afhangbord in de kantine. Je mag hen natuurlijk ook altijd even aanschieten of per mail benaderen. riannekon@hotmail.com / mfhbel@gmail.com.

We hopen zo weer te voorzien in de toenemende vraag van digitalisering en flexibiliteit. 

Groet,

 

Het bestuur

 

 

 

« Terug