Nieuwsbrief TCLeerbroek

TC Leerbroek gaat digitaal!

Beste leden,

Onlangs is internet geïnstalleerd in ons clubgebouw. Tegelijkertijd is ook een digitaal afhangbord geplaatst. Als club hebben we ons aangesloten bij de KNLTB Clubapp. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Vanuit huis banen reserveren
  • Elkaar uitnodigen voor een potje tennis
  • Inzicht ledenbestand
  • Overzicht van eigenprestaties
  • Inzien van competitiestanden
  • Enzovoorts

Separaat van deze mail ontvangen alle leden een mail met een inlogcode die je nodig hebt om een account aan te maken bij de KNLTBClubapp. Deze app is gratis te downloaden op een smartphone, zowel Apple als Android. (zie ook: https://www.knltb.nl/over-knltb/wat-doet-de-knltb/knltb-online/apps-van-de-knltb/knltb-clubapp/ )

Het KNLTB Afhangbord werkt namelijk naadloos met de KNLTB ClubApp waardoor je ook in de app kunt afhangen.

Het KNLTB Afhangbord maakt digitaal afhangen mogelijk op twee manieren. Allereerst kunnen leden afhangen via een Afhangbord-scherm op de vereniging. Hoe werkt dit? Als lid kun je eenvoudig inloggen met je ledenpas. Vervolgens krijg je inzicht in het aantal (beschikbare)banen en kun je introducées of andere spelers toevoegen om tegen te spelen. Selecteer jouw favoriete baan en spelen maar! Daarnaast is digitaal afhangen mogelijk via je telefoon.

Voor meer informatie hoe de clubapp werkt verwijzen we je naar de website KNLTB.club, hier staan de meest gestelde vragen over de werking van de app. https://www.knltb.club/functionaliteiten/clubapp/  (zie onderaan de pagina) Daarnaast is de support altijd bereikbaar en erg behulpzaam. (via rechtsboven)

Voor ons als Tennisclub Leerbroek is een groot verschil dat alle leden actief hun KNLTB pas dienen te gebruiken om te kunnen spelen. Hiermee kun ook gewoon altijd ter plaatsen in Leerbroek een baan reserveren. Dit digitale bord vervangt op termijn dus ons papieren boek bij de ingang. Hoe? zie deze video: https://vimeo.com/237071617

We raden je aan om gauw langs te komen op de vereniging om het vernieuwde KNLTB Afhangbord uit te proberen en een lekker potje te spelen.

Tot snel!

 

Groet,

 

Het bestuur

 

PS: Wint TC Leerbroek een clinic van Sjeng Schalken? Omdat wij de KNLTB ClubApp beschikbaar hebben gesteld aan alle leden, maken we kans op een clinic van niemand minder dan Sjeng Schalken. Wat moet wij daarvoor doen? Download allemaal de KNLTB ClubApp! We maken namelijk kans op deze geweldige prijs als voor 1 juli 2018 dertig procent van onze leden de KNLTB ClubApp actief gebruikt. Een clinic van Sjeng Schalken op onze club, dat willen we toch allemaal wel? Download dus nu de KNLTB ClubApp

« Terug