Nieuwsbrief TCLeerbroek

Nieuwsbrief TC Leerbroek mei 2018

Nieuwsbrief Mei 2018

 

Toekomst T.C. Leerbroek. Op de laatste algemene ledenvergadering hebben wij wederom onze bezorgdheid uitgesproken over de toekomst van onze club. Wij zijn dan ook heel blij dat Arie den Besten tijdens de vergadering heeft aangegeven zich met een aantal leden te gaan inzetten om o.a. leden te werven en meer activiteiten te ontplooien. Zo is er bijvoorbeeld per morgenavond weer elke donderdagavond husselavond onder de bezielende leiding van Jantine Konijn en Kees Drost en komen ook de clubkampioenschappen weer terug.

Voorjaarscompetitie 2018. De voorjaarscompetitie is halverwege. Dit voorjaar hebben we maar 1 team. Op de vrijdagavond speelt het herenteam in de 4e klasse.  De indeling, uitslagen en standen zijn op deze website' te zien. 18 en 25 mei spelen de heren nog thuis, aanmoediging is altijd welkom ?? Ondanks dat we nog halverwege de voorjaarscompetitie zitten moet er al gedacht worden aan de najaarscompetitie 2018.

Najaarscompetitie 2018Als club moeten we  voor 1 juni de teams die mee willen doen aan de najaarscompetitie al opgeven bij de KNLTB.. Heb je interesse om met een aantal clubgenoten mee te doen, geef dit dan uiterlijk 5 juni door aan de verenigingscompetitieleider (VCL) via vcl@tcleerbroek.nl. De najaarscompetitie wordt in het algemeen gespeeld in afdelingen van acht ploegen, waarin een halve competitie wordt gespeeld (zeven speeldagen). Klik hier voor de mogelijkheden. Zie voor de speeldata in het najaar deze pagina.

Jeugdcompetitie. Met een aantal verenigingen uit Ameide, Vuren, Meerkerk, Giessenburg, Schelluinen, Arkel en Leerbroek wordt er voor de jeugd een regiocompetitie gespeeld en wel op woensdag en zaterdag. Op 12 mei wordt er op de banen van onze club gespeeld. We beginnen rond 10 uur, iedereen is welkom!

Open jeugdtoernooi 2018.  Van 26 mei tot en met 2 juni, tijdens Roland-Garros in Parijs, wordt in Leerbroek het Roland-Garros op (kunst)gras gespeeld. Er wordt gespeeld in de categorieën groen en geel in drie leeftijdsgroepen vanaf 10 jaar, zowel enkel als dubbel. Bij deze is alle jeugd van harte uitgenodigd om deel te nemen! Voel je vrij deze aankondiging te delen met jullie jeugdleden of andere verenigingen. Inschrijven kan via de volgende link: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=4D492A69-F110-4622-BCE2-5FBEA026C1FD

Versluis Optiek Opendubbel toernooi. Van zaterdag 30 juni 2018 t/m zaterdag 7 juli 2018 organiseren we weer het Versluis Optiek Opendubbel toernooi. Traditiegetrouw een toernooi met veel deelnemers, mooi weer, gezelligheid en veel strijd op de banen, een leuke slotavond met o.a. weer een BBQ etc.  Inschrijven kan via de volgende link: https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/tournament.aspx?id=81E5FE68-AC20-4E1A-987D-97CF676326F5

 

 

Bestuurssamenstelling en dringende oproep. Op de laatste ALV heeft Els den Hartog aangegeven te stoppen als bestuurslid. We zijn dus op zoek naar een secretaris! Op dit moment bestaat het bestuur uit het minimum aantal volgens de statuten van 3 personen en is er dus behoefte aan versterking! Heb je interesse of behoefte aan meer informatie, meld je dan even bij een van de bestuursleden: Janny de Jong, Riet Sagius, Mark Bel. Qua taken gaat het om secretaris, de sponsorcommissie/PR, jeugdcommissie en penningmeester.

Andere weetjes:

Sinds kort beschikken we over Wifi in ons clubgebouw! Om hier gebruik van te maken zoek naar netwerk tc_guest en log in met wachtwoord: TCLtennis

  • Deze maand wordt ook het nieuwe digitale afhangbord geïnstalleerd en dan zal het mogelijk worden om vanaf huis een baan te reserveren.
  • Like je al onze Facebookpagina? klik hier en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws!
  • Begin april hebben onze banen weer hun jaarlijkse onderhoud gehad en verkeren ze weer in topstaat!
  • We stappen over naar een andere energieleverancier om zo een paar honderd euro te kunnen besparen per jaar.

April 2018 TennisClub Leerbroek (info@tcleerbroek.nl)

 

« Terug